Search found 10 matches

by pssara
20 Jan 2019 12:13
Forum: Discussions in English
Topic: z-way 2.3.8 heating control issue?
Replies: 0
Views: 118

z-way 2.3.8 heating control issue?

Hi,
I think there is a bug in the heating control. When you have multiple rooms that are to move to comfort mode at the same time, only the room with the smaller id gets to change. The others remains in the saving temperature.
Can anybody else confirm?
thanks,
P.
by pssara
21 Dec 2018 21:53
Forum: Device specific
Topic: Fibaro heat controller / thermostat FGT-001
Replies: 4
Views: 1682

Re: Fibaro heat controller / thermostat FGT-001

I have the same problem. Anyone solved it?
by pssara
23 Mar 2013 16:01
Forum: Discussions in English
Topic: Very slow connection
Replies: 5
Views: 2086

Very slow connection

Hi,
The last few weeks I have trouble connecting with my z-cloud.z-wave.me instance. I get network timeouts. I am trying both from the ios app and the html interface. Is this a general problem or a problem of my instance?
by pssara
23 Mar 2013 16:01
Forum: Discussions in English
Topic: Very slow connection
Replies: 5
Views: 2086

Thanks for the reply. Please

Thanks for the reply. Please let us know when you have a solution. I know we are asking a lot for a free service.
by pssara
03 Feb 2013 12:35
Forum: Discussions in English
Topic: Server trouble?
Replies: 5
Views: 2276

actually I think it is a server problem

I cannot save any changes.....
by pssara
17 Oct 2012 17:20
Forum: Discussions in English
Topic: SP814 strange alarm
Replies: 2
Views: 1234

SP814 strange alarm

Hi,
I am constantly receiving alarms from the everspring motion sensor SP814 with the following values:
'eventId': 5, 'srcInstanceId': 0, 'dstNodeId': 1, 'value': [0, 0, 0, 239, 0], 'dstInstanceId': 0, 'srcNodeId': 6
Does anybody know what this alarm mean?
Thanks,
P.
by pssara
10 Jun 2012 12:56
Forum: Device specific
Topic: SP814 motion detector
Replies: 7
Views: 3371

SP814 motion detector

Hi,
I have installed a SP814 motion sensor. The device status on the webif changes to green when motion is detected. However, I cannot capture the event under a rule. I have tried event newvalue on, full, 99 but the rule is never triggered. Any suggestions?
Thanx
by pssara
10 Jun 2012 12:56
Forum: Device specific
Topic: SP814 motion detector
Replies: 7
Views: 3371

Hi, thanks for the reply.

Hi, thanks for the reply.
The devices (I have got 2) are sending a set to the controller with a value of 99.

by pssara
02 Jun 2012 20:57
Forum: Discussions in English
Topic: Repository for z-agent linux binaries?
Replies: 2
Views: 1446

Repository for z-agent linux binaries?

Hi, I wonder if there is a repository for the z-agent linux binaries?
I just compiled the source for mips based dreamboxes. It works great.
Cheers,
P.
by pssara
24 Feb 2012 09:56
Forum: Discussions in English
Topic: Server has not completely started yet
Replies: 23
Views: 8519

Same issue, however I am sure about the port and the usb stick

Hi I am using the Aeon-Labs USB Z-Stick for several months. Today, after being offline for ~30h, I am getting this error. I am sure about the linux port, but in order to be 100% sure, I also connected to windows. Maybe it is a problem from your side?