Search found 18 matches

by graycrow
04 Mar 2016 18:09
Forum: RaZberry
Topic: 2.2.1 Periodical sensor polling
Replies: 5
Views: 4746

Re: 2.2.1 Periodical sensor polling

EDIT: Just noticed that even with manual update data is always the same, so maybe there is something with hardware. Will check first if everything is connected and will power cycle, just in case. Original post: Well, in the Expert UI I have value of 200 (seconds) set for parameter Nº 11 (Interval b...
by graycrow
04 Mar 2016 15:43
Forum: RaZberry
Topic: 2.2.1 Periodical sensor polling
Replies: 5
Views: 4746

2.2.1 Periodical sensor polling

Finally I updated to 2.2.x branch (from 2.1.x) and found that sensor polling doesn't work properly anymore. For example, I have 4 1-Wire temperature sensors on Fibaro Universal Binary Sensor, and on previous version they automatically updated their values every few minutes. Now only one of them does...
by graycrow
20 Feb 2016 23:59
Forum: RaZberry
Topic: HTTP Parse Error on ZWaveAPI
Replies: 8
Views: 5250

Re: HTTP Parse Error on ZWaveAPI

Looks like this should be fixed on RaZberry side. According to the commit in the Node.js repository, Cannot use chunked encoding and a content-length header together per the HTTP specification. and current Z-way API call looks like this: http://127.0.0.1:8083/ZWaveAPI/Run/devices[11].instances[2].co...
by graycrow
20 Feb 2016 19:54
Forum: RaZberry
Topic: HTTP Parse Error on ZWaveAPI
Replies: 8
Views: 5250

Re: HTTP Parse Error on ZWaveAPI

Well, I have the same issue. It's something to do with last Node.js update. I even asked a question on Stackoverflow (http://stackoverflow.com/questions/3552 ... ent-length), maybe someone will help us.
by graycrow
01 Aug 2014 13:53
Forum: RaZberry
Topic: Problems after 1.7.2 update
Replies: 2
Views: 3266

Re: Problems after 1.7.2 update

pofs wrote:Try to unplug the board (from unpowered Pi, of course!) and then plug it again after a few minutes.
Thank you! It helped.
by graycrow
31 Jul 2014 17:36
Forum: RaZberry
Topic: Problems after 1.7.2 update
Replies: 2
Views: 3266

Problems after 1.7.2 update

I had 1.7.1 up and running till the moment I installed 1.7.2 today. Unfortunately I also upgraded (apt-get update and upgrade) my Raspbian OS right after 1.7.2 update, so I don't know if it's a bug in 1.7.2 or it's not compatible with recent Raspbian version. I tried to revert back to 1.7.1 but it d...
by graycrow
19 May 2014 12:13
Forum: RaZberry
Topic: New release candidate of available now!
Replies: 89
Views: 54144

Re: New release candidate of available now!

Something strange just happened. Installation script removed a wolfram-engine. Are there any reasons for that? pi@raspberrypi ~/Z-Wave/RaZberry $ wget -q -O - razberry.z-wave.me/install/v1.7.0-rc2 | sudo bash Do you accept Z-Wave.Me licence agreement? Please read it on Z-Wave.Me web site: http://raz...
by graycrow
09 Oct 2013 10:57
Forum: RaZberry
Topic: Fibaro 3 in 1 window/door sensors (FGK-101) not working
Replies: 2
Views: 1971

Well, I have 2 of them.

<t>Well, I have 2 of them. Planned to use as temperature sensors. So far no luck - one or another can "work" (if I can call this normal work - it not updates temperature constantly, only if requested update in the UI or randomly at all) but then it loosing interview results or adds multiple "imagina...
by graycrow
23 Jul 2013 11:24
Forum: RaZberry
Topic: Fibaro Door/Window Sensor
Replies: 7
Views: 3610

Temperature sensor refresh

<t>Well, I have another problem with Fibaro D/W Sensor. I have 2 of them, both equipped with temperature sensor and both set to report to the controller (wake-up) every 300 seconds. But each time I checking the values through web UI it's almost never shows last measurement. Data can be few minutes o...
by graycrow
03 Mar 2013 19:16
Forum: RaZberry
Topic: How to permanently save a configuration?
Replies: 3
Views: 2934

There is a save button on the

There is a save button on the bottom menu bar - maybe you missed it.