Search found 56 matches

by Tiptop
22 Dec 2014 21:48
Forum: Device specific
Topic: EZMotion PIR detector - any success?
Replies: 15
Views: 9804

Re: EZMotion PIR detector - any success?

The final result of all the above operations was the following: The device worked normally, it detected all motion but the strange thing was that it consumed 20 mA of battery power! Please note that I successfully set the wakeup interval to 3600 s - which obviously worked as the device didn't respon...
by Tiptop
22 Dec 2014 21:43
Forum: Device specific
Topic: EZMotion PIR detector - any success?
Replies: 15
Views: 9804

Re: EZMotion PIR detector - any success?

3. To finally complete the interview, I forced the re-interview of the failed command classes manually. Here is the log: [2014-12-22 16:06:40.049] [I] [zway] Adding job: SensorBinary Supported Sensor Get [2014-12-22 16:06:40.818] [I] [zway] Adding job: SensorMultilevel Supported Sensor Get [2014-12-...
by Tiptop
22 Dec 2014 21:42
Forum: Device specific
Topic: EZMotion PIR detector - any success?
Replies: 15
Views: 9804

Re: EZMotion PIR detector - any success?

Here is part 2 of 2 of the inclusion: [2014-12-22 16:05:21.729] [D] [zway] SETDATA devices.19.data.lastReceived = 0 (0x00000000) [2014-12-22 16:05:21.731] [I] [zway] Node 19:0 CC Version: Battery is v1 [2014-12-22 16:05:21.733] [D] [zway] SETDATA devices.19.instances.0.commandClasses.128.data.versio...
by Tiptop
22 Dec 2014 21:42
Forum: Device specific
Topic: EZMotion PIR detector - any success?
Replies: 15
Views: 9804

Re: EZMotion PIR detector - any success?

2. The inclusion stopped again after the interview was fully complete - the device fell asleep during the interview! Here is part 1 of 2 of the inclusion: [2014-12-22 16:05:16.916] [I] [zway] Adding job: Add/re-include node to network [2014-12-22 16:05:16.918] [D] [zway] SENDING (cb 0x0f): ( 01 05 0...
by Tiptop
22 Dec 2014 21:38
Forum: Device specific
Topic: EZMotion PIR detector - any success?
Replies: 15
Views: 9804

Re: EZMotion PIR detector - any success?

Hmmm... I still have serious trouble with this device. To being 100% able to rule out the possibility that the batteries might cause the problems, I connected the device to a laboratory power supply with 4.5V (connected to the battery holder). 1. Exclusion worked normally: [2014-12-22 16:00:30.960] ...
by Tiptop
22 Dec 2014 18:32
Forum: RaZberry
Topic: Russian device configuration texts and ZDDX validation error
Replies: 4
Views: 2427

Re: Russian device configuration texts and ZDDX validation e

Hmmm... I am not sure about which record I have to blame here. Some (not all, which is even more strange!!!) of these devices show the problem: Fibaro FGS221 V1.9 (App: 1.9, SDK: 4.54.01) Fibaro FGS221 V1.9 (App: 2.1, SDK: 4.54.01) Fibaro FGR211 V1.9 (App: 1.7, SDK: 4.54.01) There may be more but it...
by Tiptop
16 Dec 2014 23:26
Forum: Device specific
Topic: EZMotion PIR detector - any success?
Replies: 15
Views: 9804

Re: EZMotion PIR detector - any success?

@PoltoS: Thanks for your reply! But I still do not have ANY luck with it: The device falls asleep during the inclusion process ... I have a secondary RaZberry system (using v2.0.0) for testing here and here is the full inclusion log: [2014-12-16 21:21:35.689] [I] [zway] Adding job: Add/re-include no...
by Tiptop
16 Dec 2014 23:07
Forum: RaZberry
Topic: Russian device configuration texts and ZDDX validation error
Replies: 4
Views: 2427

Russian device configuration texts and ZDDX validation error

I am currently running 2.0.1-rc4 but I have seen the same behavior with 2.0.0, too: Some of my devices show Russian texts in the configuration section... how can I change that? I cannot read the Russian language... I also tried to re-select the ZDDX file for those devices manually using the "Select ...
by Tiptop
16 Dec 2014 22:49
Forum: RaZberry
Topic: Enable HomeKit and Auth Code for RaZberry
Replies: 38
Views: 23345

Re: Enable HomeKit and Auth Code for RaZberry

@pofs: Thanks for the fix but unfortunately, it still does not work... I have tried both 2.0.1-rc1 and 2.0.1-rc4: In both cases I simply get the following error message when entering the PIN from the log output: HomeKitDemo[6072:741973] Error Domain=HMErrorDomain Code=52 "Failed with OSStatus code -...
by Tiptop
16 Dec 2014 09:58
Forum: RaZberry
Topic: Thermostatic device
Replies: 13
Views: 6407

Re: Thermostatic device

For me, your option 1 is no option. I have bought 4 of the ZWave-Versions of the Danfoss and I have finally and once and for all given up with it. The hardware by itself is fine, so far. However, the firmware has a MAJOR flaw: As soon as this device loses for some reason the contact to the ZWave con...