Search found 31 matches

by rabing
14 Mar 2018 18:31
Forum: RaZberry
Topic: Fibaro FGK-101
Replies: 0
Views: 1091

Fibaro FGK-101

Hi, I have a few Fibaro FGK-101 door/window sensors, which used to work fine. Haven't used them for a while and tried to include them in a network without any success. I did reset the sensors according to manual. I'm using zway v2.3.6 with a razberry (ZW0301). When I try to include them the blue sta...
by rabing
07 Mar 2016 17:05
Forum: RaZberry
Topic: Rasberry PI 3 supported?
Replies: 29
Views: 35352

Re: Rasberry PI 3 supported?

Goto "raspi-config" -> 8. "Advanced Options" -> "Device Tree"
and disable "device tree". reboot and the raspi-3 works like an old
raspi. you loose wifi and bluetooth... but at least z-way works again.
by rabing
29 Sep 2015 16:40
Forum: Recipes
Topic: How To SSL with nginx and version 2.1.1 or 2.2.0
Replies: 5
Views: 13794

Re: How To SSL with nginx and version 2.1.1

Of course you can by a cert for an interal IP. You buy the cert for a DNS name, which
resolves to whatever IP you like (if you own the nameservers).
by rabing
02 Jul 2015 15:17
Forum: RaZberry
Topic: no device configuration in 2.0.1
Replies: 4
Views: 2294

Re: no device configuration in 2.0.1

Yes, re-include a device helps a little.
by rabing
02 Jul 2015 11:13
Forum: RaZberry
Topic: no device configuration in 2.0.1
Replies: 4
Views: 2294

no device configuration in 2.0.1

Since rc44 I can't access the device configuration in expert mode. all devices say "Device has no configuration". In the "Interview" tab I can select the correct device when clicking on the "Select Device Description" button. After choosing the correct device, I see the picture in the selection box....
by rabing
13 Dec 2014 20:17
Forum: Discussions in English
Topic: Hacking Z-Wave Home Automation Systems
Replies: 1
Views: 1958

Hacking Z-Wave Home Automation Systems

after watching this video, I would not trust any z-wave device for security related functions:

https://www.youtube.com/watch?v=gn-amPvXn6M

that is a problem of a closed protocol and very bad implementations
from hardware vendors.
by rabing
08 Dec 2014 20:43
Forum: Device specific
Topic: No Humidity from Popp 123559 or POP_004308 Smoke Detector
Replies: 1
Views: 1822

Re: No Humidity from Popp 123559 or POP_004308 Smoke Detecto

Got the answer from Popp:
The current hardware version has problems with the humidity sensor calibration.
Therefore the humidity sensor is currently disabled and will be replaced by other
hardware in a few months...
by rabing
05 Dec 2014 17:51
Forum: Device specific
Topic: No Humidity from Popp 123559 or POP_004308 Smoke Detector
Replies: 1
Views: 1822

No Humidity from Popp 123559 or POP_004308 Smoke Detector

Hi, the Popp 123559 or POP_004308 Smoke Detector hast a temperature and humidity sensor. However, during interview only the temperature sensor shows up: http://a.b.c.d:8083/ZWaveAPI/Run/devices[23].commandClasses[49].data[1].val.value The "Device Configuration" page in the expert UI has configuratio...
by rabing
15 Dec 2013 15:11
Forum: RaZberry
Topic: bind to localhost only option
Replies: 0
Views: 1255

bind to localhost only option

<t>In order to secure the RaZberry installation with nginx or<br/> some other forwarding technique it would be nice to have<br/> z-way-server server bind to 127.0.0.1 only.<br/> <br/> I know this has been mentioned before, but I just wanted<br/> to remind the dev-team that I think this is an importa...
by rabing
26 Sep 2013 12:22
Forum: RaZberry
Topic: brandname in pepper1.net ZWAVEDB
Replies: 1
Views: 1256

brandname in pepper1.net ZWAVEDB

<r>When the brandname ist not present (empty string) the device can not be selected in the device description selector box. <br/> Example: <URL url="http://www.pepper1.net/zwavedb/device/434">http://www.pepper1.net/zwavedb/device/434</URL><br/> <br/> After manually inserting the brandname in "ZDDX.i...