Search found 43 matches

by mcfanda
10 Dec 2018 14:24
Forum: Discussions in English
Topic: sensorBinary no longer works in
Replies: 2
Views: 673

Re: sensorBinary no longer works in

Hi,
which part of the logs would be useful?
by mcfanda
20 Nov 2018 03:12
Forum: Discussions in English
Topic: sensorBinary no longer works in
Replies: 2
Views: 673

sensorBinary no longer works in

Hi I've been using z-way for years now, but when I moved to firmware v2.3.8 I lost all sensorBinary capability. All the sensors in my house work for the multiSensor capability (they send temp, luc, etc). None of them (I got several philo motion detectors and fibaro eyes) work anymore when they need ...
by mcfanda
26 Nov 2016 21:21
Forum: Discussions in English
Topic: app settings via command line
Replies: 1
Views: 1532

app settings via command line

Is there a way to enable/disable an app via API or command line?
by mcfanda
26 Nov 2016 21:20
Forum: Discussions in English
Topic: Smart home interface update
Replies: 7
Views: 6007

Re: Smart home interface update

thanks T. I'll try the polling option
by mcfanda
16 Nov 2016 00:15
Forum: RaZberry
Topic: Update 2.2.5 Broke Everything!!
Replies: 8
Views: 5676

Re: Update 2.2.5 Broke Everything!!

Do you have any solution for this? My house is basically back to stone age :-)
by mcfanda
15 Nov 2016 11:31
Forum: RaZberry
Topic: Update 2.2.5 Broke Everything!!
Replies: 8
Views: 5676

Update 2.2.5 Broke Everything!!

Just made firmware update to 2.2.5 and now smarthome does not work at all!!
Devices are still there in the expert mode. In the SmartHome interface there is no device. Rooms previously defined are still there, but no device present.
by mcfanda
15 Nov 2016 11:04
Forum: Discussions in English
Topic: Smart home interface update
Replies: 7
Views: 6007

Re: Smart home interface update

HI
(sorry for the delay). Yes, I've tried with no joy. I've also noticed that all my devices are associated with Z-Way controller in the same way (with the little red triangle).
I have a Z-Way chip ZW0500, firmware 6.51.03, software version v2.2.3
by mcfanda
01 Nov 2016 16:22
Forum: Discussions in English
Topic: Smart home interface update
Replies: 7
Views: 6007

Re: Smart home interface update

Hi
I have it like this, which is the same for other devices that works fine. I've tried to modify it, but without joy

q.png
q.png (26.33 KiB) Viewed 5995 times
by mcfanda
01 Nov 2016 14:17
Forum: Discussions in English
Topic: Smart home interface update
Replies: 7
Views: 6007

Smart home interface update

Here is my problem. I have a Fibaro double switch controlling two lights. The device presents itself with three instance 10.0, 10.1, 10.2. One light responds to both 10.0 and 10.1. Thus, when I use the web interface everything works, but when I switch the light manually, the interface does not updat...
by mcfanda
18 Aug 2016 13:53
Forum: Discussions in English
Topic: No device in remote find.z-wave.me
Replies: 1
Views: 1048

No device in remote find.z-wave.me

I've z-way on my raspberry pi. Locally (network) everything works. From outside my network the android app works fine, but the web interface does the login correctly, but then says that There is no device installed yet
Any hint?