Search found 10 matches

by Confuzer
15 Oct 2019 00:03
Forum: RaZberry
Topic: Need safe installation on existing Raspberry
Replies: 4
Views: 589

Re: Need safe installation on existing Raspberry

What spirit says. I have the same, so many tweaks and it's still Jessie. So I am going to buy a new raspberry, download some nice buster image and hope I can transfer the z-way printplate. They are compatible yes? :P Do wonder if you also download all the app settings too, because I have a lot of Se...
by Confuzer
02 Oct 2019 11:10
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Way 3.0.0: sensor values logging stopped working
Replies: 3
Views: 420

Re: Z-Way 3.0.0: sensor values logging stopped working

Well... as I don't know how to remove the sensor logging module (is it even possible?) I tried the stretch upgrade again, hoping some tools were not up to date. And after 3 hours of installing the whole internet on it (dist-upgrade) with some errors (as always, I need a custom Python implementation ...
by Confuzer
30 Sep 2019 00:34
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Way 3.0.0: sensor values logging stopped working
Replies: 3
Views: 420

Re: Z-Way 3.0.0: sensor values logging stopped working

I was thinking of that as a last resort... dove into the log file but saw this which is the same as older files: working [2019-03-03 08:00:23.967] [core] Instantiating module 16 from class SensorValueLogging [2019-03-03 08:00:23.968] [core] --- Starting module Sensor Values Logging Not working [2019...
by Confuzer
27 Sep 2019 13:14
Forum: Discussions in English
Topic: Z-Way 3.0.0: sensor values logging stopped working
Replies: 3
Views: 420

Z-Way 3.0.0: sensor values logging stopped working

Heya,

I just updated to Z-Way 3.0.0 and I sensor data is visible, but the created webhooks in the app Sensor Values Logging are not firing anymore.

Does the app need an update, or is it me? I am not sure how to start debugging this, so any help is welcome :)
by Confuzer
27 Sep 2019 04:46
Forum: Discussions in English
Topic: Failed to load config.xml after update 3.0.0
Replies: 11
Views: 1487

Re: Failed to load config.xml after update 3.0.0

Tried that: The following packages have unmet dependencies: z-way-server : Depends: libssl1.0.2 (>= 1.0.2) but it is not installable PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 8 (jessie)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="8" VERSION="8 (jessie)" :( Then you get in cross compilation update hell. I have a mo...
by Confuzer
26 Sep 2019 15:48
Forum: Discussions in English
Topic: Failed to load config.xml after update 3.0.0
Replies: 11
Views: 1487

Re: Failed to load config.xml after update 3.0.0

So... I just tried to do the update, and the console commands ended in an error. (first cli line off https://z-wave.me/z-way-v3-0-0/) Fine, I started updating everything with the remarks made in the article after the update command. But, I noticed I couldn't log in anymore, and tried manually starti...
by Confuzer
05 Mar 2019 13:17
Forum: RaZberry
Topic: Server is constantly crashing
Replies: 44
Views: 17524

Re: Server is constantly crashing

What fixed crashing so much for me was with all versions I disabled the logging. I have 50 to 60 z-wave device endpoints (a lot of multi-sensors) and the logging file was spammed a lot. The server crashed up to 7 times a day, also on another SD card. When I disable the save method in the .js file, t...
by Confuzer
19 Jun 2014 18:28
Forum: Device specific
Topic: Malfunctioning Fibaro dimmer FGD211
Replies: 6
Views: 11955

Re: Malfunctioning Fibaro dimmer FGD211

I tried. When I set it to bistable switch it stops doing anything with the physical switch.
by Confuzer
19 Jun 2014 13:25
Forum: RaZberry
Topic: Problem with Fibaro Motion Sensor
Replies: 82
Views: 61098

Re: Problem with Fibaro Motion Sensor

When I am in the blue expert UI I am unable to set parameter 40, as the UI sets the scroller and input field as "min 32769 max 32769". Same goes for all other interval settings.

So now I almost never get updates, only if motion is detected.

Can I set it another way? Thanks!
by Confuzer
19 Jun 2014 13:04
Forum: Device specific
Topic: Malfunctioning Fibaro dimmer FGD211
Replies: 6
Views: 11955

Re: Malfunctioning Fibaro dimmer FGD211

FYI I installed it yesterday and it worked straight away. My razberry saw it, included it and works fine. Only weird thing is that I have a physical flip switch which only is able to controll the light now by doing "double click" instead of a boolean switch as expected (light on, one click on the sw...