Search found 19 matches

by Pipistrello77
08 Jun 2014 23:28
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

Thanks... its a good advise that normally i do not follow because i'm lazy :-S Another clue for my problem. I have noticed that this behaviour only affect to "binary" conditions. If a use a multilevel condition -for intance with a wall-plug with metering- all works fine. The problem is the condition...
by Pipistrello77
08 Jun 2014 19:36
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

Impossible for me. I was trying with no success to install npm and node-inspector. That works no fine for me. Debugger crash when i was trying to see the console in 127.0.0.1:8080. After this operations... chrome is not working any more to see home automation UI.... ¿? very strange. I'm removing all...
by Pipistrello77
08 Jun 2014 18:10
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

Great. I'm an absolute begginer... i will try.
by Pipistrello77
08 Jun 2014 11:00
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

Ha ha ha i'm sorry... I'm using chrome browser javascript console. Could you recomend me another way to debug?
As i said i put a lot of console.log ("xxxx") but i couldnt see anything.
by Pipistrello77
07 Jun 2014 23:50
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

hi PoltoS i have used console.log with no success... i can´t see anything. How console.logJS works?? Maybe, when the module is triggered by a change of state of the switch used in the binary condition, the module is not recovering properly the actual state of the device and maybe is considering a "o...
by Pipistrello77
03 Jun 2014 01:22
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

Many thanks for your support, anyway! I will try to debug your code (i will do my best :-))
by Pipistrello77
02 Jun 2014 18:01
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Strange behaviour with UI lights button

Hi PoltoS Thanks to LogicalRule module, i have simplified the scenario with problems. I have a LightScene to switch off Light 1. We could name this scene "Scene1_off" I have a LogicalRule with the following configuration: -condition: when Light2 is On -action: activate Scene1_off I have performed se...
by Pipistrello77
27 May 2014 01:13
Forum: RaZberry
Topic: How to manage a Scene
Replies: 7
Views: 3412

Re: How to manage a Scene

I guess is ...../devices/LightScene_4/....
by Pipistrello77
27 May 2014 00:55
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Re: Strange behaviour in scene+group+bind

Hi PoltoS!
Have you seen this post? Could you please help me with this?
by Pipistrello77
25 May 2014 14:25
Forum: RaZberry
Topic: Strange behaviour in scene+group+bind
Replies: 14
Views: 6054

Strange behaviour in scene+group+bind

Hi! I have a light scene that simply turn Off a set of lights (2 lamps operated by a Fibaro multiswitch). I have a group that simply includes that light scene only for ON events. Finally i have a bind between other light and the group (this is because you cannot bind a light with a light scene). Whe...