Search found 34 matches

by hpd
02 Nov 2018 00:04
Forum: Discussions in English
Topic: RFXtrx433E
Replies: 9
Views: 3426

Re: RFXtrx433E

I am using RFXtrx433e. With regards to installation ,there is a github project "RFXcmd" which provides you with a python script. You can also ask question to the manufacturer if you have any problem.
As I said, this is a great device, it does what it is supposed to do without any problem.
by hpd
27 Oct 2018 19:13
Forum: Discussions in English
Topic: RFXtrx433E
Replies: 9
Views: 3426

Re: RFXtrx433E

I was very doubtful about it. But now I am using it for more than a year without any problem.
by hpd
13 Dec 2017 00:14
Forum: Discussions in English
Topic: Version 2.3.6
Replies: 32
Views: 12147

Re: Version 2.3.6

I had similar problems. Providing a more powerful power supply solved these issues.
by hpd
19 Dec 2014 22:24
Forum: RaZberry
Topic: Sensors not updating.
Replies: 14
Views: 6871

Re: Sensors not updating.

unfortunately it's to late now. The device is already reincluded. We are talking about a Philio PSM02-1 (4 Sensor Type). The strange thing is, that it took me 2 x times reinclusions combined with several "Force Interviews" until I got this sensor back to life. I will try to identify the critical par...
by hpd
19 Dec 2014 15:27
Forum: RaZberry
Topic: Why doesn't this work
Replies: 3
Views: 1792

Re: Why doesn't this work

Strange. I have seen this construct in the manual and thought the "*" are some sort of wild card . But ... http://myIp:8083/ZWaveAPI/Run/devices[*].* gives SyntaxError: Unexpected token * whereas http://myIp:8083/ZWaveAPI/Run/devices[10] gives zway data tree for node 10 if the Syntax Error above is ...
by hpd
17 Dec 2014 22:27
Forum: RaZberry
Topic: V2.0.0. Editing Switch All on/off mode fails
Replies: 3
Views: 2100

Re: V2.0.0. Editing Switch All on/off mode fails

Unfortunately I do not know how to upload screen shots into this forum . I will send you a better explanation via Email.
by hpd
17 Dec 2014 22:22
Forum: RaZberry
Topic: Sensors not updating.
Replies: 14
Views: 6871

Re: Sensors not updating.

Zway Team. If you want to see more Infos of the faulty sensor configuration. You have to ask soon. Latest tomorrow I will reinclude this sensor.
by hpd
15 Dec 2014 16:42
Forum: RaZberry
Topic: V2.0.0. Editing Switch All on/off mode fails
Replies: 3
Views: 2100

Re: V2.0.0. Editing Switch All on/off mode fails

nobody of zway team interested in this misbehaviour?

If my explanation is unclear, let me know.I am happy to provide more and better explanations.
by hpd
15 Dec 2014 16:02
Forum: RaZberry
Topic: Sensors not updating.
Replies: 14
Views: 6871

Re: Sensors not updating.

I have an other sensor which I left as it is and which shows the same symptoms. Follwing you will find a log if motion is detected by this sensor. I can leave this sensor for a short while as it is if you need some more details. I have a backup as well. [2014-12-15 13:59:12.672] [D] [zway] RECEIVED:...
by hpd
14 Dec 2014 19:25
Forum: RaZberry
Topic: FGS 211 Parameters appear not editable
Replies: 9
Views: 5867

Re: FGS 211 Parameters appear not editable

Fibaro Switch ZDDX files have considerably improved now.
I found only a minor glitch with parameter 4 & 5 (automated turn off time) which should not be rangemapped.