Search found 16 matches

by ScotsDon
09 Aug 2018 17:48
Forum: RaZberry
Topic: ZWaveAPI
Replies: 7
Views: 3342

Re: ZWaveAPI

For some reason, the url after "post" has been destroyed. It keeps getting chopped up (not me), so I'll try in segments:

r = requests.post('http://192.168.1.30:8083
/ZAutomation/api/v1
/login',data=json.dumps(payload))

It's all one line, so join it up again!
by ScotsDon
09 Aug 2018 17:39
Forum: RaZberry
Topic: ZWaveAPI
Replies: 7
Views: 3342

Re: ZWaveAPI

Just to say that I have been looking everywhere to find either: a) How to authenticate ZWaveAPI from Python so I can issue commands via the ZWayAPI or b) How to disable ZWaveAPI authentication. Although the above post solved (b) - many thanks for that - I want to say how difficult this setting is to...
by ScotsDon
28 Jul 2018 16:00
Forum: Official announcements
Topic: Razberry 2 and Wheezy
Replies: 2
Views: 7985

Re: Razberry 2 and Wheezy

Edit 2: Using v2.3.7, the problems seem to have gone away. I needed to have the "Restore Network Topology" box ticked to restore the devices. Following a quick test of one device, I was able to switch it on and off via the Smartphone app. I will let my RPi run and see how it gets on. I don't use man...
by ScotsDon
28 Jul 2018 15:20
Forum: Official announcements
Topic: Razberry 2 and Wheezy
Replies: 2
Views: 7985

Re: Razberry 2 and Wheezy

Edit: In Item (3) above, I found I had a typo in my wget command. I had put an exclamation mark in (!) instead of the vertical line |. The upgrade now ran and gave me v2.3.7. Ignore Item (3).
by ScotsDon
28 Jul 2018 14:56
Forum: Official announcements
Topic: Razberry 2 and Wheezy
Replies: 2
Views: 7985

Razberry 2 and Wheezy

Several queries: 1) The "ZWay Essentials" manual says "You already have a working Linux (Jessie) running", implying maybe Jesse only. Does anyone know if the Razberry 2 runs under Wheezy? 2) I am trying to upgrade from Razberry (1) to Razberry 2, on a RPi model 1 B, running Wheezy. I am trying to up...
by ScotsDon
22 Jan 2017 18:00
Forum: RaZberry
Topic: zway v2.2.5 - no Timing Info, no Reorganisation
Replies: 4
Views: 1939

Re: zway v2.2.5 - no Timing Info, no Reorganisation

As a matter of interest, the Release Notes for approx v2.2.4 refer to a timestamp error being fixed. Could you possibly expand on that? Like under what circumstances this occurred, which timestamp? I use the updateTime to check that a command to open or close a switch has actually been actioned, and...
by ScotsDon
22 Jan 2017 17:49
Forum: RaZberry
Topic: zway v2.2.5 - no Timing Info, no Reorganisation
Replies: 4
Views: 1939

Re: zway v2.2.5 - no Timing Info, no Reorganisation

Thanks for the helpful reply.
by ScotsDon
21 Jan 2017 18:28
Forum: RaZberry
Topic: zway v2.2.5 - no Timing Info, no Reorganisation
Replies: 4
Views: 1939

zway v2.2.5 - no Timing Info, no Reorganisation

I just upgraded from v2.0.1 to v2.2.5. In Expert UI, Network, I found there was no Timing Info data coming up (just the headings but no data) and the Reorganisation was greyed out. The Timing Info data is really useful, so I reverted back to v2.0.1. Can anybody explain why I get no timing info, and ...
by ScotsDon
25 Sep 2016 18:05
Forum: RaZberry
Topic: GetRoutingTableLine
Replies: 7
Views: 1551

Re: GetRoutingTableLine

That will be useful. Thanks PoltoS
by ScotsDon
18 Sep 2016 18:10
Forum: RaZberry
Topic: GetRoutingTableLine
Replies: 7
Views: 1551

Re: GetRoutingTableLine

Re email replies (PS above), I re-checked and, while the email address was right, the 'Confirm email address' had my user name in it - probably Firefox put it there unnoticed by me. So I may get an email to notify a reply this time.....