Search found 6 matches

by kiwiamg
19 Aug 2016 09:16
Forum: Discussions in English
Topic: Secure inclusion not successful
Replies: 1
Views: 1239

Re: Secure inclusion not successful

Ok, so figured out a solution.

Did a factory reset of Razberry in Expert UI
Excluded the device
Did a secure include
by kiwiamg
19 Aug 2016 06:43
Forum: Discussions in English
Topic: Secure inclusion not successful
Replies: 1
Views: 1239

Secure inclusion not successful

I have a number of Zwave Plus devices (Aeotech and Yale) When I try to interview them or re-include them the security interview fails. In the log I have this message: Ignoring secure packet, because secure inclusion was not successful (primary) I am running latest software on an RPI3 with Razberry. ...
by kiwiamg
06 May 2016 00:08
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrade to 2.2.2 cannot login
Replies: 11
Views: 6615

Re: Upgrade to 2.2.2 cannot login

I re-installed 2.2.2 from the Pi command line, rather than the upgrade UI on the 8084 port. Then I applied the fix that is mentioned in other threads to create a missing json file. It seems to work ok now. I did notice that even though I could not login before from the web interface that an iPhone a...
by kiwiamg
18 Apr 2016 05:35
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrade to 2.2.2 cannot login
Replies: 11
Views: 6615

Re: Upgrade to 2.2.2 cannot login

Hi Christian

I have tried Chrome on Windows 10 and also Safari on IOS.

Thanks
Allan
by kiwiamg
17 Apr 2016 09:20
Forum: Discussions in English
Topic: Upgrade to 2.2.2 cannot login
Replies: 11
Views: 6615

Upgrade to 2.2.2 cannot login

I upgraded to latest version. Now in the web UI I can't login, says user name not recognised. I'm using username and password from a vault, so know they are correct from previous version. Has it been reset to some other default ?
by kiwiamg
30 Jul 2015 05:45
Forum: Device specific
Topic: Aeotec (Aeon Labs) Gen 5 Keyfob
Replies: 2
Views: 4831

Aeotec (Aeon Labs) Gen 5 Keyfob

I purchased the original Aeotec keyfob, but wasnt able to get it working as i would like with my Yale deadbolt lock. I thought the new Gen 5 one (ZW088B) might solve the problem. When I include the Gen5 keyfob it doesnt say "Security"under the device type information. Two other devices have the secu...