Search found 34 matches

by Coffeelover
31 Mar 2016 18:49
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Presence Switch (Updated 2016/04/20)
Replies: 19
Views: 20921

Re: [userModule] Presence switch (Updated 2016/01/18)

Hi, I am using Zwave on WD NAS. I could install both the base module and the presence state module, but it seems it does not work. For presence eg it shows "Cannot instantiate module: Presence: TypeError: undefined is not a function" in the event overview. Furthermore I was assuming it would create ...
by Coffeelover
01 Mar 2016 00:07
Forum: Discussions in English
Topic: Error: Too many bindings to one dataholder
Replies: 36
Views: 28995

Re: Error: Too many bindings to one dataholder

Hi,
I've got the same issue on my WD NAS, running Z-Wave 2.2.0.
This time the affected item is the POPP smoke detector - I assume this was not yet reported.
by Coffeelover
24 Feb 2016 23:58
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Security Zone (Updated 2016/06/01)
Replies: 15
Views: 14787

Re: [userModule] Security zone (Updated 2016/02/20)

Hi,

I've just checked, that its version 1.03 of base module running. This is the latest available version on the app store on WD NAS.

Is there a manual update option available?

Regards
by Coffeelover
23 Feb 2016 00:22
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Security Zone (Updated 2016/06/01)
Replies: 15
Views: 14787

Re: [userModule] Security zone (Updated 2016/02/20)

It should at least create one device for enabling/disabling the zone
...but it doesn't.

It's not so easy to check log files on WD NAS, but I will check the version and log by Wednesday.
Thank you very much.
by Coffeelover
22 Feb 2016 01:32
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Security Zone (Updated 2016/06/01)
Replies: 15
Views: 14787

Re: [userModule] Security zone (Updated 2016/02/20)

Hi maros, I set up my zway on WD NAS today, installed base module and security zones as well as event watcher and random device. - security zones does not create a virtual device - random device does, but still doesn't perform any random switch - click on base module claims error in loading data, bu...
by Coffeelover
21 Feb 2016 18:11
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Base Module (Updated 2017/01/22)
Replies: 24
Views: 19420

Re: [userModule] Base Module (Updated 2016/02/20)

In deed, seems to work pretty well now. Thanks!

Edit: it is installed, but does not work properly.
by Coffeelover
24 Jan 2016 23:47
Forum: Discussions in English
Topic: WD NAS - Inclusion not possible
Replies: 3
Views: 3865

Re: WD NAS - Inclusion not possible

Thanks. How did you get in contact with them? Currently I do not see any field to enter any licence key, cause it disappeared in the menu.
by Coffeelover
21 Jan 2016 19:07
Forum: Discussions in English
Topic: WD NAS - Inclusion not possible
Replies: 3
Views: 3865

Re: WD NAS - Inclusion not possible

FYI: It seems the stick cannot complete its own interview.
by Coffeelover
21 Jan 2016 19:03
Forum: Discussions in English
Topic: WD NAS - Inclusion not possible
Replies: 3
Views: 3865

WD NAS - Inclusion not possible

Hi guys,

got some trouble with my WD NAS: Is does not allow including of devices. In normal mode it simply shows the green tick, but doesn't start inclusion mode. In expert mode it says:
Error handling data /ZWave.zway/Run/controller.AddNodeToNetwork(1)
Any hints?
by Coffeelover
21 Jan 2016 16:17
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Base Module (Updated 2017/01/22)
Replies: 24
Views: 19420

Re: [userModule] Base Module (Updated 2016/01/08)

Hi Masque,

thanks for your reply, but I do not see any chance to downgrade to 2.1.1. (WD NAS doesn't provide function for this).

Regards
Coffeelover