Search found 38 matches

by micky1500
14 Dec 2017 01:28
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: https://find.z-wave.me Funktioniert nicht ?
Replies: 39
Views: 2651

Re: https://find.z-wave.me Funktioniert nicht ?

Alexa feature doesn't work anymore. but more activity in German Forum. Now via google translate: Ich will nicht so aussehen, als würde ich mich beschweren! Aber. Alexa-Schnittstelle hat jetzt seit 24 Stunden nicht funktioniert. In unserem deutschsprachigen Forum wird darüber diskutiert. Das liegt da...
by micky1500
06 Dec 2017 06:27
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3433

Re: Alexa Skill

Alexa has stopped working again
Also error on https://find.z-wave.me '502 Bad Gateway'

A day later this month. This happens every month around 5th or 6th day.
Can someone from support give the server a kick to bring it back up

many thanks.
by micky1500
25 Nov 2017 21:20
Forum: Discussions in English
Topic: second time installation not working
Replies: 1
Views: 105

Re: second time installation not working

Hi, So you reinstalled raspberry with Jessie build ? or the image from http://razberry.z-wave.me/index.php?id=24 Think it generates a new Razberry ID when you reload it. You can log on locally though without using find.z-wave.me ! http://192.168.1.xx:8083 The ip address of your raspberry. don't forg...
by micky1500
05 Nov 2017 18:34
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3433

Re: Alexa Skill

Yes same for me. Seems to happen most months around this date and then starts working around 24 hours later. Alexa Devices not responding also error on https://find.z-wave.me '502 Bad Gateway' 5th June 2017 (taken from forum) 5th October 2017 5th November 2017 14.30 GMT Update:- After 3 Hours it has...
by micky1500
02 Nov 2017 19:32
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3433

Re: Alexa Skill

I have HTTP Devices working with Alexa.
Http app 2.1.0 with devices as 'switchBinary'
by micky1500
16 Oct 2017 20:55
Forum: Discussions in English
Topic: Spam on forum
Replies: 3
Views: 276

Re: Spam on forum

Well, Tawana needs to be removed....
by micky1500
16 Oct 2017 20:46
Forum: Official announcements
Topic: v2.3.6 is out!
Replies: 33
Views: 2307

Re: v2.3.6 is out!

Maybe I wasn't too clear on the Jobs queue issue.. Job Queue not displaying. Since before v2.3.6-rc3 and still a problem with 2.3.6 final. In Expert UI, Job Queue. It's random if I get to see any jobs. I'd say 1 in 20 tries I get to see 20+ jobs in the queue. Other times I just see Queue length: 0 a...
by micky1500
16 Oct 2017 20:33
Forum: RaZberry
Topic: Server is constantly crashing
Replies: 26
Views: 1358

Re: Server is constantly crashing

Monit works for me.
Nothing worse than waking up in the morning with a dead z-way.
No lights and no heating..

Isaksson gave a good explanation.
viewtopic.php?f=3419&t=24730&p=68247&hi ... art#p68247
by micky1500
12 Oct 2017 01:30
Forum: Discussions in English
Topic: Why am I connecting to my.tado.com every 5 mins
Replies: 3
Views: 314

Re: Why am I connecting to my.tado.com every 5 mins

No I don't have the Tado app, never have.

It stops when I disable Alexa app.
my.tado.com [34.250.83.57] but this ip address also linked to amazon.
I have blocked it on my firewall, Alexa still works.
by micky1500
10 Oct 2017 13:33
Forum: Official announcements
Topic: v2.3.6 is out!
Replies: 33
Views: 2307

Re: v2.3.6 is out!

My Error log for the Route Map feature I can't attach the files, so pasting the details. Chrome Console Log error I get :- angular-cookies.js:6 Error: missing: 50 at vu (angular-cookies.js:6) at r (angular-cookies.js:6) at Function.Gg.e.initialize (angular-cookies.js:6) at i (angular-cookies.js:6) a...