Search found 61 matches

by añep
10 Feb 2020 11:00
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry Z-Way 3.0.0--CRC16 and Security classes showing up
Replies: 31
Views: 6208

Re: Razberry Z-Way 3.0.0--CRC16 and Security classes showing up

Same problem here. Since updating to v3.x.x I have problems with several devices that stop working without explanation. It happened to me with a new Qubino Flush 2 Relay, I thought it was a problem, and I bought another and same problem, they stop working and the system marks them as failed. I also ...
by añep
18 Dec 2019 11:16
Forum: Discussions in English
Topic: centralScene Interview fails on Fibaro FGBS-222
Replies: 9
Views: 2328

Re: centralScene Interview fails on Fibaro FGBS-222

Hi, Same problem here. CentralScene interview fail and It generate notifications error when sensor polling (each 10 minutes): [2019-12-17 11:30:00.985] [I] [core] --- ZWayVDev_zway_5-0-50-2 performCommand processing: {"0":"update"} [2019-12-17 11:30:00.986] [I] [zway] Adding job: Meter Get (v2/3) [2...
by añep
16 Dec 2019 02:45
Forum: Discussions in English
Topic: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)
Replies: 9
Views: 1537

Re: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)

PoltoS wrote:
13 Dec 2019 01:13
Where have you taken it? There were never one with a heatsink!!! This is some DIY solution. Have you bought it in a shop of from some private customer as a second hand?
I bought at Amazon :evil:
by añep
16 Dec 2019 02:43
Forum: RaZberry
Topic: Danalock v3 failed to connect
Replies: 11
Views: 2565

Re: Danalock v3 failed to connect

PoltoS wrote:
15 Dec 2019 01:46
This is the issue:
[2019-12-11 14:43:47.154] [zway] Saving configuration data to config/zddx/55555555-DevicesData.xml


Please check this recipe: https://z-wave.me/support/hardware-problems/ (search for 55555555)


Thank you very much PoltoS! It was that ;)
by añep
14 Dec 2019 04:37
Forum: RaZberry
Topic: Danalock v3 failed to connect
Replies: 11
Views: 2565

Re: Danalock v3 failed to connect

brun368 wrote:
25 Nov 2019 00:52
FYI: Danalock has released a new firmware (0.11.9) which solves that problem.
PoltoS wrote:
13 Dec 2019 01:16
It is a know issue with Danalock. Please do a firmware upgrade via Bluetooth with the mobile app
Yes, I had updated to last firware 0.11.9 and issue continue :(
by añep
11 Dec 2019 17:07
Forum: Discussions in English
Topic: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)
Replies: 9
Views: 1537

Re: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)

Please check that in /boot/config the Bluetooth is disabled or moves to mini uart Yes, it is disabled. It seem a chip problem. I have changed to other RazBerry V2 and it is working. It is curious that the Razberry that gives problems (the one on the right in the attached photos) brings a heatsink.
by añep
11 Dec 2019 16:57
Forum: RaZberry
Topic: Danalock v3 failed to connect
Replies: 11
Views: 2565

Re: Danalock v3 failed to connect

Hi, I have a Danalock v3 and a inclusion problem with zway v3.0.0 and v3.0.2 and firmware 0.11.9 Raspbian Stretch: [2019-12-11 14:43:20.049] [I] [zway] Adding job: Add/re-include node to network [2019-12-11 14:43:20.050] [D] [zway] SENDING (cb 0x61): ( 01 05 00 4A C1 61 10 ) [2019-12-11 14:43:20.051...
by añep
10 Dec 2019 23:39
Forum: Discussions in English
Topic: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)
Replies: 9
Views: 1537

Re: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)

I think you have a different error there: [2019-12-10 13:51:51.949] [E] [zway] Failed to send packet: (null) I am not sure if it will help, but I think that during the process of testing and upgrading I ended up making the backup and downloading a "fresh" image and Etching it onto the microsd card ...
by añep
10 Dec 2019 16:14
Forum: Discussions in English
Topic: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)
Replies: 9
Views: 1537

Re: 3.0.2 RaZberry Initialization Problem (Webserver.js:35:11)

Same problem here with fresh installation 3.0.2 version (wget -q -O - https://storage.z-wave.me/RaspbianInstall | sudo bash). It don't work with z-way restart. [2019-12-10 13:51:51.939] [D] [zway] [65] "ZMESerialAPIOptions" [2019-12-10 13:51:51.939] [D] [zway] Opened device: /dev/ttyAMA0 [2019-12-10...
by añep
19 Oct 2019 15:20
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa skill not available in Spain store
Replies: 4
Views: 1677

Re: Alexa skill not available in Spain store

Hello,

Same problem, SmartHome POPP skill isn't available in Spain.

when will it be available?

Thanks.