Search found 35 matches

by jadedeane
08 Dec 2018 23:58
Forum: Discussions in English
Topic: Inability to include any new Z-Wave device
Replies: 10
Views: 405

Re: Inability to include any new Z-Wave device

Did a backup, factory reset, attempted to restore via the ZBK file, logging messages show devices with lots of "empty", and now no devices.

I would say things are... worse.
by jadedeane
08 Dec 2018 23:50
Forum: Discussions in English
Topic: Inability to include any new Z-Wave device
Replies: 10
Views: 405

Re: Inability to include any new Z-Wave device

20 devices presently active, ~60 previously (old house, moved a few months ago), last device id added was 116.

License appears to be valid/active. Had wondered if that might have been an issue over upgrades.
by jadedeane
08 Dec 2018 23:37
Forum: Discussions in English
Topic: Inability to include any new Z-Wave device
Replies: 10
Views: 405

Re: Inability to include any new Z-Wave device

Thanks for your reply. Controller is primary, and only controller. Reset API via /expert/network/control, and have reboot the Raspberry Pi. Same issue. To reiterate my initial post, all existing devices are controllable, and work perfectly. Seems only inclusion is broken (exclusion works fine). Z-Wa...
by jadedeane
06 Dec 2018 19:40
Forum: Discussions in English
Topic: Inability to include any new Z-Wave device
Replies: 10
Views: 405

Re: Inability to include any new Z-Wave device

Looked at this some more, and I noticed the instant fail was occurring before I even walked over to trigger the device's inclusion button.
by jadedeane
06 Dec 2018 00:04
Forum: Discussions in English
Topic: Inability to include any new Z-Wave device
Replies: 10
Views: 405

Inability to include any new Z-Wave device

Tried adding a Leviton DZPA1, and now a Honeywell (Jasco) ZW4103, and they're both failing (instantly): [2018-12-05 13:00:54.827] [zway] Adding job: Add/re-include node to network [2018-12-05 13:00:54.831] [D] [zway] SENDING (cb 0xeb): ( 01 05 00 4A C1 EB 9A ) [2018-12-05 13:00:54.832] [D] [zway] RE...
by jadedeane
11 May 2017 18:25
Forum: Discussions in English
Topic: Schlage BE469 door lock notifications?
Replies: 12
Views: 6276

Re: Schlage BE469 door lock notifications?

So Niffler works in 2.3.1?
by jadedeane
28 Mar 2017 06:42
Forum: Device specific
Topic: 2.3.0 and Schlage Lock
Replies: 13
Views: 7413

Re: 2.3.0 and Schlage Lock

Bump. Is there any resolution for Niffler, or roadmap for NIffler-like support...?
by jadedeane
24 Feb 2017 22:04
Forum: Device specific
Topic: 2.3.0 and Schlage Lock
Replies: 13
Views: 7413

Re: 2.3.0 and Schlage Lock

Having similar issues with the Niffler module that worked with 2.2.5, albeit on GE switches. Should I follow-up here, or open a new forum thread and or Git issue? Will Z-Way eventually provide the same NIF workaround that the Niffler module did prior to 2.3.0? Original issue that led me to discover ...
by jadedeane
24 Feb 2017 21:37
Forum: Official announcements
Topic: v2.3.0 is out!
Replies: 19
Views: 32428

Re: v2.3.0 is out!

Issues here as well. I have my locks (Schlage and Yale) as well as some dimmers and binary switches all running under the module 'Niffler'. I can control all the above mentioned devices, I just never see a state change. This was operating fine in 2.2.3. I can provide logs if needed as I see Niffler...