Search found 176 matches

by p0lyg0n1
21 Oct 2019 15:36
Forum: Z-Uno
Topic: User sketch not starting at power up
Replies: 2
Views: 722

Re: User sketch not starting at power up

Hi, I have tried your sketch. For me it works right. You have to add some delay to see the white led is blinking. I have found some things that make work of the sketch unstable or they lead to some unpredictable behavior: 1. It's a bad idea to use Serial for debugging purposes, cause it uses full sp...
by p0lyg0n1
21 Oct 2019 14:34
Forum: Обсуждение на русском / Discussions in Russian
Topic: Удаленная отладка Z-uno
Replies: 4
Views: 1191

Re: Удаленная отладка Z-uno

Здравствуйте, Есть несколько моментов, которые точно нужно учесть: 1. Датчики I2C не могут работать на большой длинне шинных проводов. Это обусловлено тем, что шина для этого не предназначена. Для задач, которые требуют большИх расстояний целесообразно использовать шины поддерживающие манчестерское ...
by p0lyg0n1
21 Oct 2019 11:10
Forum: Z-Uno
Topic: Z-Uno Sensor Binary and Fibaro HC2 not working properly
Replies: 1
Views: 765

Re: Z-Uno Sensor Binary and Fibaro HC2 not working properly

Hi, Seems you don't setup a multichannel association on Fibaro. You have to setup association destination to something like 1.x (for ex. 1.1) instead of 1. Check the association map on the controller. ZUNO_DISABLE(NO_MULTIBINARY_SWITCH0); this disables only 2 switches in the 0 channel not the sensor...
by p0lyg0n1
03 Oct 2019 14:06
Forum: Z-Uno
Topic: Z-Uno not sending anymore when controller is down for several hours
Replies: 1
Views: 360

Re: Z-Uno not sending anymore when controller is down for several hours

Hi, It sounds strange. Could you check that device is working when the controller goes down. Check that the green led is blinking. It means that device goes to the event loop continiously. What version of core-files do you use? To undestand what the reason of the problem you can enable logging of sy...
by p0lyg0n1
06 Sep 2019 09:54
Forum: Z-Uno
Topic: Use Z-Uno as a switch?
Replies: 4
Views: 627

Re: Use Z-Uno as a switch?

Hi, We use relays from FINDER, OMRON and TE Connectivity(AXICOM). If you want to do your own PCB for this project you can look to this brands and select one that meets your requirements (size, maximum current, coil voltage etc). To control relay from Z-Uno pin you need a transistor(for ex. FET IRF74...
by p0lyg0n1
05 Aug 2019 11:30
Forum: Device specific
Topic: GoControl Thermostat & CO Sensor
Replies: 6
Views: 1233

Re: GoControl Thermostat & CO Sensor

Hi, Unfortunately Z-Uno has no association group to control the thermostats in the last release. We can construct any command and try to send them, but the command will be denied via security subsystem. Looks we have to add new association type in the next release. We will report when this feature w...
by p0lyg0n1
24 Jul 2019 14:27
Forum: Recipes
Topic: Z-uno all channels do not work with HC2
Replies: 6
Views: 3040

Re: Z-uno all channels do not work with HC2

If you change channels in the code, you have to reinclude you device in controller. Do you try to reinclude device? We have checked your code with our HC2 and it looks right.
by p0lyg0n1
24 Jul 2019 13:33
Forum: Z-Uno
Topic: Hardware interrupt and zunoSendReport()
Replies: 6
Views: 1041

Re: Hardware interrupt and zunoSendReport()

Hi,
Could you provide some extra details? The most important thing is what do you do inside the interrupt handler. If you provide the full code of the sketch will be great.

Best regards,
Alex.
by p0lyg0n1
22 Jul 2019 17:45
Forum: Z-Uno
Topic: Error trying to upload sketch
Replies: 1
Views: 302

Re: Error trying to upload sketch

It's an internal Arduino error. It tries to locate the compiler in wrong path. Please try to close & open IDE, recheck the programmer selection in "Tools" menu. If it doesn't help, completely remove Z-Uno packages & install them once more time. Here is a guide how to remove the packages.

Alex.
by p0lyg0n1
11 Jul 2019 14:08
Forum: Z-Uno
Topic: New 2.1.5 release
Replies: 19
Views: 3300

Re: New 2.1.5 release

We have fixed this. Please reinstall the cores. Unfortunately, I'm consistently getting "Can't upload sketch! Something went wrong. Bad CRC16 :'( ." after updating. I've tried removing the ~/Library/Arduino15 folder and re-installing everything. It helped _once_ and I was able to upload a sketch. Ho...