Search found 121 matches

by enbemokel
16 Jan 2018 13:36
Forum: Discussions in English
Topic: find.z-way.me working?
Replies: 14
Views: 1138

Re: find.z-way.me working?

From my experience it was better one week ago, the last days it´s very bad.........
by enbemokel
09 Jan 2018 12:59
Forum: RaZberry
Topic: V.3.0
Replies: 2
Views: 192

Re: V.3.0

It is available ;-) Just install it. But as it is kind of Beta you may see problems. I´m using it since 1-2 weeks without problems.
But I have a small installation with around 15 devices.
by enbemokel
08 Jan 2018 14:19
Forum: Discussions in English
Topic: Alert after X minutes
Replies: 1
Views: 83

Re: Alert after X minutes

I did something equal with a siren alarm. So, the garage opener can trigger a Dummy Device.
Then you may use the Timer Switch App.
by enbemokel
05 Jan 2018 17:44
Forum: RaZberry
Topic: Z-way-server not runing on fresh system install
Replies: 3
Views: 132

Re: Z-way-server not runing on fresh system install

http://downloads.raspberrypi.org/raspbi ... 017-07-05/

This is a source for images. It should be the same procedure like installing stretch, instead it will work ;-)
I you take a look to the English forum, you will find more information
by enbemokel
05 Jan 2018 14:16
Forum: RaZberry
Topic: Z-way-server not runing on fresh system install
Replies: 3
Views: 132

Re: Z-way-server not runing on fresh system install

Are you using stretch? If yes, you should google or read the forum. It will only work with modifications, better use Jessy...
by enbemokel
05 Jan 2018 13:56
Forum: Device specific
Topic: Alexa device not responding issue
Replies: 1
Views: 50

Re: Alexa device not responding issue

Sorry, I can´t see any special on this issue. This is a general overload problem of the server.
We have to wait till they fix it......Or, just use it at night from 02:00 to 05:00, then it works very well. ;-)
by enbemokel
02 Jan 2018 13:33
Forum: Device specific
Topic: WALLC (ZME_WCD2) - how to force factory reset?
Replies: 5
Views: 168

Re: WALLC (ZME_WCD2) - how to force factory reset?

:-) no problem, it will help others who read this thread ;-)
by enbemokel
29 Dec 2017 15:47
Forum: Discussions in English
Topic: Added two thermostats and sensors.. another one does not work
Replies: 2
Views: 122

Re: Added two thermostats and sensors.. another one does not work

O.K. this is always a matter. I assume you will need some power driven z-wave devices, to repeat the signals.
Battery driven devices do not repeat the signals, so your thermostat will not respond if they are to far away from controller.
by enbemokel
29 Dec 2017 15:45
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: https://find.z-wave.me Funktioniert nicht ?
Replies: 52
Views: 4681

Re: https://find.z-wave.me Funktioniert nicht ?

Interessant. Das heisst Du hast ein neues Tag bei den Devices gemacht und dann die Modifizierung.
Das würde ich mir glatt auch zutrauen, wenn es so einfach wäre.
by enbemokel
29 Dec 2017 12:43
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: https://find.z-wave.me Funktioniert nicht ?
Replies: 52
Views: 4681

Re: https://find.z-wave.me Funktioniert nicht ?

Es ist scheinbar Glücksache und ändert sich fast sekündlich. Aus der Z-Way App funktioniert es lokal immer, über die Alexa App geht es mal, dann eine Sekunde später nicht mehr "Server antwortet nicht"... Kann doch nicht so schwer sein, andere schaffen es doch auch. Ich überlege schon noch ein System...