Search found 6 matches

by dualarrow
10 Nov 2017 16:34
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 40
Views: 11194

Re: multiple sensors and vera

Thanks for trying anyway
by dualarrow
10 Nov 2017 16:18
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 40
Views: 11194

Re: multiple sensors and vera

Yes, Each time I compile I make sure I get a clean un-pairing then re-pair the device. Ive found this to be the best to make sure it knows whats on the device. Also, yes to the 4 sensors. The same occurs when its configured as a switch except the switch works correctly. I have heard about multi-chan...
by dualarrow
10 Nov 2017 15:51
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 40
Views: 11194

Re: multiple sensors and vera

petergebruers,

Tried it and I get the blinks but only when I change the state of pin 9. Theres no other blinking occuring if I dont change state.
by dualarrow
10 Nov 2017 13:16
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 40
Views: 11194

multiple sensors and vera

if I write a sketch with multiple ZUNO_SWITCH_BINARY all works well. I end up with multiple switches and they all seem to work. However when I try to setup multiple sensors, I see the sensors, but changing the state on the inputs doesnt change the state on vera. I have put debugging into the sketch ...
by dualarrow
26 Oct 2017 03:27
Forum: Z-Uno
Topic: Problem with multiple sensors
Replies: 3
Views: 1537

Re: Problem with multiple sensors

Thanks for that info. I'll try your suggestions and see how it goes.
by dualarrow
25 Oct 2017 14:43
Forum: Z-Uno
Topic: Problem with multiple sensors
Replies: 3
Views: 1537

Problem with multiple sensors

I'm having a lot of trouble getting more than one sensor (or anything else for that matter) to register against my Vera Edge. I have cut the script back to the following ZUNO_SETUP_CHANNELS( ZUNO_SENSOR_BINARY(ZUNO_SENSOR_BINARY_TYPE_GENERAL_PURPOSE, getter), ZUNO_SENSOR_BINARY(ZUNO_SENSOR_BINARY_TY...