Search found 5 matches

by randy54
04 Feb 2019 08:10
Forum: RaZberry
Topic: RaZberry2 inclusion not working with z-uno
Replies: 7
Views: 466

Re: RaZberry2 inclusion not working with z-uno

Please make sure yours is indeed US. After a f/w upgrade on older versions it often happened that they fall back to EU. In that case change to US suing: http://IP:8083/JS/Run/zway.ZMEFreqChange(3) Just make sure you indeed ordered a US one Sorry for the slow response Well, I just ordered the part i...
by randy54
07 Jan 2019 23:53
Forum: RaZberry
Topic: RaZberry2 inclusion not working with z-uno
Replies: 7
Views: 466

Re: RaZberry2 inclusion not working with z-uno

Also, I've checked in the expert UI and my serial API is already 5.04. The SDK version is 6.51.06
by randy54
07 Jan 2019 10:08
Forum: RaZberry
Topic: RaZberry2 inclusion not working with z-uno
Replies: 7
Views: 466

Re: RaZberry2 inclusion not working with z-uno

Make sure they are sharing same frequency. Both can change the RF channel from the UI. RaZberry: Expert UI -> Netowrk -> Control -> (bottom of the page) Z-Uno: ArduinoIDE -> Tools menu -> Frequency (burn the sketch) Thanks a ton for your timely correspondence! So I ordered my RaZberry with the spec...
by randy54
05 Jan 2019 02:37
Forum: RaZberry
Topic: RaZberry2 inclusion not working with z-uno
Replies: 7
Views: 466

Re: RaZberry2 inclusion not working with z-uno

Also if it's worth anything, I get the same error (though unsure what the log file itself says) when i connect my z-uno to my windows laptop and try to include the device there too.
by randy54
05 Jan 2019 02:28
Forum: RaZberry
Topic: RaZberry2 inclusion not working with z-uno
Replies: 7
Views: 466

RaZberry2 inclusion not working with z-uno

Hello. I just recently got my razberry2 and z-uno, and am running them on my raspberry pi 3b. I get an error when trying to include my z-uno though, saying that "INCLUSION takes a long time to start up". Below is my output from z-way-server.log: When ran unsecurely: [2019-01-04 23:09:02.380] [D] [zw...