Search found 4 matches

by Freddan101
03 Feb 2019 11:25
Forum: Discussions in English
Topic: UZB stopped receiving Z-Wave traffic
Replies: 5
Views: 491

Re: UZB stopped receiving Z-Wave traffic

PoltoS wrote:
02 Feb 2019 15:27
Just for your info, the dongle is blinking only in send operations, not on receive
Aha, thanks. Good to know.
by Freddan101
01 Feb 2019 11:46
Forum: Discussions in English
Topic: UZB stopped receiving Z-Wave traffic
Replies: 5
Views: 491

Re: UZB stopped receiving Z-Wave traffic

The plugin version was pulled quite quickly and I had the bad luck to upgrade while it was still published. It was not enough to roll back to an old plugin version or upgrade to the latest one (containing the bug fix). I had to remove the old database as well and let HS rebuild it. I assume HS looks...
by Freddan101
31 Jan 2019 17:04
Forum: Discussions in English
Topic: UZB stopped receiving Z-Wave traffic
Replies: 5
Views: 491

Re: UZB stopped receiving Z-Wave traffic

Apparently it was a bug in the HomeSeer Z-Wave plugin that messed up the network database. After I deleted the database and let HS rebuild it everything works.
by Freddan101
28 Jan 2019 11:17
Forum: Discussions in English
Topic: UZB stopped receiving Z-Wave traffic
Replies: 5
Views: 491

UZB stopped receiving Z-Wave traffic

I have a UZB stick that has worked perfectly together with HomeSeer for a long time. Yesterday I realized that the stick has stopped receiving Z-Wave traffic, though sending works as usual. I have rebooted the machine and moved the stick between machines but same result. I first thought this was Hom...