Search found 26 matches

by cdogg76
16 Jan 2019 21:41
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 621

Re: Razberry--Strange device communication failures

Ok, I was poking through the log and there are quite a few "Got frame from device XX" lines, many that show the device isn't registered, and others receiving command classes that are not registered or are not supported. Might these be causing issue? Some of the unregistered device numbers have never...
by cdogg76
16 Jan 2019 21:15
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 621

Re: Razberry--Strange device communication failures

Hello, Ok, I was running another network reorganization and the problem manifested again. Here's an example of a NoOp that shows delivered, but it still says the node is failed: [2019-01-16 10:11:18.010] [D] [zway] SENDING (cb 0x11): ( 01 08 00 13 0E 01 00 25 11 DF ) [2019-01-16 10:11:18.018] [D] [z...
by cdogg76
16 Jan 2019 17:38
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 621

Re: Razberry--Strange device communication failures

Hello,

I'll work on getting an appropriate log.


Can you provide info or links on how to upgrade the firmware? I found a page listing out release notes, but only up to 5.32 and no links to actually download them.

Also, how can I upgrade to 3.0.0-rc19 build?

Thanks!
by cdogg76
16 Jan 2019 01:37
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 621

Re: Razberry--Strange device communication failures

To add to this, it's the same set of devices that end up showing as 'failed.' Strangely, in addition to the NoOp being delivered to these but still registering as failed, I can also send commands to these devices and they actually execute, but Z-way continues to send NoOps thereafter which get deliv...
by cdogg76
15 Jan 2019 21:48
Forum: Discussions in English
Topic: Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices
Replies: 6
Views: 616

Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices

Hello, Since upgrading to 2.3.8, I'm finding that some of my devices are not displaying the Interview page correctly in the ExpertUI. For whatever reason, sometimes my devices will lose their entire interview and only show Command Class Basic. In this case, I need to Call for NIF and then Force Inte...
by cdogg76
14 Jan 2019 23:02
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 621

Razberry--Strange device communication failures

Hello, I've got a Razberry with 45 Z-wave devices throughout my house, mostly mains-powered light switches, as well as about 5 outlet plugs. Most are Z-wave, but some are Z-wave+. I've recently started having an issue where a large number (~20) devices will show as failed. I fiddle with the system u...
by cdogg76
04 Oct 2018 20:16
Forum: Discussions in English
Topic: 2.3.8-rc5
Replies: 9
Views: 1404

Re: 2.3.8-rc5

Thanks, Micky. I wasn't aware of that site nor am I able to find it linked on the front page, so that's helpful. I did want to find the actual source repository, though, so I can look up the changes (e.g., the type of stuff that is put in the release notes). In particular, I'm looking for better han...
by cdogg76
02 Oct 2018 20:34
Forum: Discussions in English
Topic: 2.3.8-rc5
Replies: 9
Views: 1404

Re: 2.3.8-rc5

Hello, Where can we get rc's and also, where is the latest code stored? I looked on GitHub, but it seemed to be older stuff, as the latest release I found there was 2.3.6, not 2.3.7. I'm glad to see that there are 2.3.8 RC's. I was beginning to wonder if there was still z-way development going on, a...
by cdogg76
09 Jul 2018 00:01
Forum: RaZberry
Topic: Razberry vs Razberry2 board
Replies: 0
Views: 854

Razberry vs Razberry2 board

Hello, I have been using an original Razberry for about 3 years. Recently, I decided to relocate the device to a more central location in my home and I also soldered on a simple wire antenna. That antenna made a big difference and I was getting much better times listed in the Timing Info page (much ...
by cdogg76
23 Mar 2018 19:50
Forum: RaZberry
Topic: Needing a hard reset after certain z-way-server crashes
Replies: 3
Views: 1257

Re: Needing a hard reset after certain z-way-server crashes

Hello, I tested it and the start appears to be a no-op if the service is already running. So, it just attempts to start the service every minute, but if it's already running, it doesn't affect the running service. My intention isn't to restart the service to clean up memory leaks or anything. It's t...