Search found 39 matches

by cdogg76
05 Feb 2019 03:39
Forum: Discussions in English
Topic: Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices
Replies: 6
Views: 1035

Re: Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices

Is there some way that I can apply those changes? I tried editing /opt/z-way-server/htdocs/expert/app/js/build.js, but it didn't seem to help.

Also, where can I get 3.0.0 RC's and perhaps instructions on upgrading? I'm running Razberry.

Thanks!
by cdogg76
05 Feb 2019 03:34
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 1071

Re: Razberry--Strange device communication failures

I *think* the issue was actually a bad light switch. I had one that wasn't responding and needed to be replaced. Once I replaced it, the network has been stable. Hopefully that solves it!
by cdogg76
16 Jan 2019 21:43
Forum: Discussions in English
Topic: Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices
Replies: 6
Views: 1035

Re: Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices

I have no idea when the interviews disappear, so it's hard to track that down. I'll try to figure it out next time it happens. Any hints at strings to search for? Any idea on why the interview page in the Configuration tab of Expert UI doesn't populate for some devices? The interviews themselves are...
by cdogg76
16 Jan 2019 21:41
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 1071

Re: Razberry--Strange device communication failures

Ok, I was poking through the log and there are quite a few "Got frame from device XX" lines, many that show the device isn't registered, and others receiving command classes that are not registered or are not supported. Might these be causing issue? Some of the unregistered device numbers have never...
by cdogg76
16 Jan 2019 21:15
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 1071

Re: Razberry--Strange device communication failures

Hello, Ok, I was running another network reorganization and the problem manifested again. Here's an example of a NoOp that shows delivered, but it still says the node is failed: [2019-01-16 10:11:18.010] [D] [zway] SENDING (cb 0x11): ( 01 08 00 13 0E 01 00 25 11 DF ) [2019-01-16 10:11:18.018] [D] [z...
by cdogg76
16 Jan 2019 17:38
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 1071

Re: Razberry--Strange device communication failures

Hello,

I'll work on getting an appropriate log.


Can you provide info or links on how to upgrade the firmware? I found a page listing out release notes, but only up to 5.32 and no links to actually download them.

Also, how can I upgrade to 3.0.0-rc19 build?

Thanks!
by cdogg76
16 Jan 2019 01:37
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 1071

Re: Razberry--Strange device communication failures

To add to this, it's the same set of devices that end up showing as 'failed.' Strangely, in addition to the NoOp being delivered to these but still registering as failed, I can also send commands to these devices and they actually execute, but Z-way continues to send NoOps thereafter which get deliv...
by cdogg76
15 Jan 2019 21:48
Forum: Discussions in English
Topic: Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices
Replies: 6
Views: 1035

Z-way 2.3.8 isn't displaying Configuration Interview info properly for some devices

Hello, Since upgrading to 2.3.8, I'm finding that some of my devices are not displaying the Interview page correctly in the ExpertUI. For whatever reason, sometimes my devices will lose their entire interview and only show Command Class Basic. In this case, I need to Call for NIF and then Force Inte...
by cdogg76
14 Jan 2019 23:02
Forum: Discussions in English
Topic: Razberry--Strange device communication failures
Replies: 7
Views: 1071

Razberry--Strange device communication failures

Hello, I've got a Razberry with 45 Z-wave devices throughout my house, mostly mains-powered light switches, as well as about 5 outlet plugs. Most are Z-wave, but some are Z-wave+. I've recently started having an issue where a large number (~20) devices will show as failed. I fiddle with the system u...
by cdogg76
04 Oct 2018 20:16
Forum: Discussions in English
Topic: 2.3.8-rc5
Replies: 9
Views: 1902

Re: 2.3.8-rc5

Thanks, Micky. I wasn't aware of that site nor am I able to find it linked on the front page, so that's helpful. I did want to find the actual source repository, though, so I can look up the changes (e.g., the type of stuff that is put in the release notes). In particular, I'm looking for better han...