Search found 55 matches

by timb
10 Dec 2017 17:10
Forum: Discussions in English
Topic: Version 2.3.6
Replies: 32
Views: 11933

Re: Version 2.3.6

Hi PoltoS Thank you for replying. Let me try to give you some more information... The problems have only started after installing 2.3.6. 2.3.5 ran reliably for weeks, so did 2.3.6rc6 I am running on a clean Raspbian Strech and Z-Way running on a RPi 3 - nothing else happening on the Pi, dedicated to...
by timb
05 Dec 2017 23:18
Forum: Discussions in English
Topic: Version 2.3.6
Replies: 32
Views: 11933

Re: Version 2.3.6

I have been running with 2.3.6 now since it was released. I have had on-going reliability issues. After 2-3 days the Pi becomes unresponsive. By this I mean: > zwave apps no longer triggering e.g. rules > zwave url unresponsive > cannot even connect to raspberry through VNC The only remedy is to reb...
by timb
05 Dec 2017 23:15
Forum: Discussions in English
Topic: Expert Mode : Can not see Route Map
Replies: 7
Views: 2537

Re: Expert Mode : Can not see Route Map

Me too
It worked for a while in 2.3.6 but no more
I have tried reinstalling.
No luck
by timb
25 Sep 2017 21:51
Forum: Discussions in English
Topic: Version 2.3.6
Replies: 32
Views: 11933

Version 2.3.6

I can see that you are working on version 3.0.0 - great! The last official release is 2.3.5 But I see 2.3.6.... Please can you explain what this is. Is it a release to fix bugs in 2.3.5 without new features? If so, there are only rc versions - so are they any good to use? Normally I avoid rc version...
by timb
23 Aug 2017 00:05
Forum: Discussions in English
Topic: v2.3.5 not updating??
Replies: 4
Views: 2705

Re: v2.3.5 not updating??

I had a very similar problem. I had my original Pi controller + old style zway card. I purchased a new Pi, plus the new zway card - for extended range (I had range issues). So I included the new Pi + new card and switched it to become the new primary controller, hoping that the original controller c...
by timb
22 Aug 2017 23:49
Forum: Discussions in English
Topic: Missing items on Fibaro PIR G5 (Magic Eye)
Replies: 14
Views: 7450

Re: Missing items on Fibaro PIR G5 (Magic Eye)

I have exactly the same issue with the same device (I have 2)
But I also cannot get these devices to Interview fully (they did in prior versions).
Missing is AssociationGroupInformation and Security

I am running v2.3.5
by timb
05 Feb 2017 23:37
Forum: Discussions in English
Topic: Problem making associations with ZME_RC2
Replies: 4
Views: 2437

Re: Problem making associations with ZME_RC2

I have done that many, many times. I press the Incl. button three times and the led flashes green.
So it definitely wakes up. It just doesn't get the config and the colours in the Association window grey, orange, blue never change.
by timb
29 Jan 2017 14:11
Forum: Discussions in English
Topic: Problem making associations with ZME_RC2
Replies: 4
Views: 2437

Problem making associations with ZME_RC2

My remote control Zwave.Me RC2 has been working fine for the last 12 months. However I cannot reconfigure any of the buttons. I am trying to do it through the Expert UI, I can make the selection - but it doesn't seem to get remembered in the UI and it doesn't transfer to the device. I have done all ...
by timb
04 Dec 2016 14:10
Forum: Discussions in English
Topic: Counter Module
Replies: 4
Views: 2507

Re: Counter Module

Hey!
Terrific that worked. Thank you very much.
by timb
27 Nov 2016 15:39
Forum: RaZberry
Topic: webpage unresponsive
Replies: 19
Views: 11671

Re: webpage unresponsive

I have found the problem at last! So to recap: Recap the Problem: the whole website would lock up and become unresponsive on a frequent basis, messages to various devices that should have triggered didn't happen (like a Rule to turn a light on) ... Discovery I had set up a logic to detect whenever s...