Search found 54 matches

by timb
07 Aug 2016 21:43
Forum: RaZberry
Topic: Unresponsive Expert UI v2.2.3
Replies: 0
Views: 1039

Unresponsive Expert UI v2.2.3

Since upgrading to v2.2.3 I have found that the Expert UI can be very unresponsive from time to time. For a while everything I click will be quick and then a little later the whole thing seems to grind to a halt. I click on a menu and nothing happens (e.g. Network Routing, or Device Status). After a...
by timb
06 Aug 2016 18:07
Forum: RaZberry
Topic: v2.2.3 issue
Replies: 7
Views: 3580

Re: v2.2.3 issue

Thank you for the reply. Yes that sorted it.
by timb
30 Jul 2016 15:54
Forum: RaZberry
Topic: v2.2.3 issue
Replies: 7
Views: 3580

Re: v2.2.3 issue

So now I read that the Network->Timing issue is a known issue - OK

However, CPU high usage remains an issue and the UI/Expert interface is generally sluggish.
Anyone else?
by timb
30 Jul 2016 14:20
Forum: RaZberry
Topic: v2.2.3 issue
Replies: 7
Views: 3580

v2.2.3 issue

Hi I upgraded to v.2.2.3 a week ago. Since then I have two issues: 1. Expert - I can no longer see Network->Timing Info - the webpage comes back with an error: "Error handling data from the server". I find this Timing Info page quite useful as I have a couple of devices that are quite far apart and ...
by timb
01 May 2016 20:13
Forum: Discussions in English
Topic: Counter Module
Replies: 4
Views: 2418

Counter Module

Hi I have been using the Counter Module - to count the number of times someone crosses a PIR. It works fine. But I want to be able to reset it each day back to zero. I can't find a way to do it. I have tried typing a URL like this: http://MyIP:8083/ZAutomation/api/v1/devices/CounterTriggeringSensor_...
by timb
05 Mar 2016 15:32
Forum: RaZberry
Topic: Latency and reliability
Replies: 9
Views: 8258

Re: Latency and reliability

HI all, Thank you for your posts, sorry it has taken me a while to reply. A couple of points to update you... 1. I moved the location of my Pi - hoping to get better transmission - there was some improvement. 2. The timing info shows mostly green (direct connection), some black connection and the oc...
by timb
23 Jan 2016 13:33
Forum: RaZberry
Topic: Latency and reliability
Replies: 9
Views: 8258

Re: Latency and reliability

Thank you for replying, I appreciate it. Otherwise I feel is it only me! Some more info.... I have the zwave.me remote control - when I press a button to activate a switch there is minimal latency. But that device has a direct association with the switch, so I assume it does not go through the Pi/so...
by timb
23 Jan 2016 11:19
Forum: RaZberry
Topic: Latency and reliability
Replies: 9
Views: 8258

Re: Latency and reliability

Does anyone have any idea what could be the cause of the latency and is there anything I can do about it?
by timb
17 Jan 2016 17:02
Forum: RaZberry
Topic: Latency and reliability
Replies: 9
Views: 8258

Latency and reliability

I have been working with z-wave.me now for just over a year. I love the concept, really want it to work, but am frustrated by the overall reliability and performance of the system. I am not pointing fingers at the software but the whole z-wave system. I would like to share my experience and see if a...
by timb
08 Jul 2015 22:46
Forum: RaZberry
Topic: Z-Way v2.0.1 is out!
Replies: 18
Views: 11128

Re: Z-Way v2.0.1 is out!

Just to say, I was having a lot of problems with rc43, especially with logging in - see other post...on rc43 I have since completely rebuilt my Pi from the ground up - new install of Raspian OS, and then install of v2.0.1. I replaced config.json with the old version (one that gave me so much trouble...