Search found 95 matches

by fez
01 Aug 2016 01:31
Forum: Device specific
Topic: Fibaro Dimmer 2 (FDG)-212 Fully supported
Replies: 68
Views: 55844

Re: Fibaro Dimmer 2 (FDG)-212 Fully supported

I have 2 Fibaro 2 dimmers. I could include them, although the interview never completed. Actually the dimmers have different missing interview points, but still I could use them just fine with Zway 2.2.1. I could completely set them up in the expert mode, associate and all. I upgraded recently to 2....
by fez
23 May 2016 00:50
Forum: Official announcements
Topic: Z-Way/RaZberry got a new option with 3D User Interface
Replies: 9
Views: 38915

Re: Z-Way/RaZberry got a new option with 3D User Interface

Hi Michael. I checked the demo app. I like the concept, works fine on a basic tablet, but could you please give us some more details? On which level the Throne integrates Zway (using zway simply as an interface to the devices or on higher (automation) level supporting also virtual devices etc? Could...
by fez
31 Mar 2016 15:08
Forum: Discussions in English
Topic: Aeotec by Aeon Labs Multisensor 6
Replies: 3
Views: 5033

Re: Aeotec by Aeon Labs Multisensor 6

That is a virtual switch for the motion detector (maybe alarms generally). I associated with it a light switch and whenever motion is detected the light will turn on.
by fez
31 Mar 2016 15:02
Forum: Discussions in English
Topic: where are the user data stored?
Replies: 1
Views: 1561

where are the user data stored?

I messed up badly my raspberry on which the my zway install is running. At this point my best option would be to do clean install of the whole system, but I would like to restore my zway setup. I have the backups created during the zway upgrade, these seem to be a complete copy of the /etc/zway-serv...
by fez
20 Jul 2015 23:33
Forum: Device specific
Topic: WALLC-S and unknown device type: 24
Replies: 8
Views: 7109

Re: WALLC-S and unknown device type: 24

Hi, I have a the same problem as above described, but "Select Device Description" doesn't seem to help.
I tried it several times, still I always get the " Device has no configuration".
I tried to wake the the wall switch also, but still no changes.

Do you have any advice?
Thanks