Search found 110 matches

by AlphaX2
31 Jul 2015 13:50
Forum: Device specific
Topic: Z-Wave Secure Wall Switch SKU: SEC_SIR321
Replies: 5
Views: 4841

Re: Z-Wave Secure Wall Switch SKU: SEC_SIR321

What about "configuration" in the expert view? Maybe you can set the parameter there?
by AlphaX2
30 Jul 2015 14:32
Forum: Device specific
Topic: Smoke Sensor - recommendations?
Replies: 15
Views: 11703

Smoke Sensor - recommendations?

Hi guys, I'm looking for a z-wave smoke sensor, at the moment I'm thinking about to buy the Fibaro FGSD-002, this is a new version, that fits some more EU/DIN standards. But I'm not sure, because I've seen problems with the older Fibaro Smoke Sensor. So the question is: Are there known problems, is ...
by AlphaX2
30 Jul 2015 03:13
Forum: RaZberry
Topic: Can't open the setup on port 8084
Replies: 8
Views: 5060

Re: Can't open the setup on port 8084

Hi again, here seems something wrong: /etc/init.d/webif start because I studied your install script and the webif related tar is not installing a script at /etc/init.d/, also the mongoose webserver is (in my case) not running, and is not starting properly with /etc/init.d/mongoose start (no errors h...
by AlphaX2
29 Jul 2015 00:28
Forum: Device specific
Topic: DüWi wall plug - don't send update when manually operated
Replies: 12
Views: 8478

DüWi wall plug - don't send update when manually operated

Hi, I have two DüWi wall plugs and the problem is, they are not sending updates to the RaZberry, if I switch them manually on/off. The z-way-server log show's nothing, when they are manually operated. Also there are no association groups in the expert view, but in http://www.pepper1.net/zwavedb/devi...
by AlphaX2
26 Jul 2015 22:00
Forum: RaZberry
Topic: Can't open the setup on port 8084
Replies: 8
Views: 5060

Re: Can't open the setup on port 8084

Did you try a reinstall? I've reinstalled everything after deleting all folders and related stuff. Worked well, but there was a error nearly at the end: Stopping mongoose http server Adding mongoose to autostart update-rc.d: using dependency based boot sequencing Start mongoose http server ls: cann...
by AlphaX2
26 Jul 2015 10:45
Forum: RaZberry
Topic: Can't open the setup on port 8084
Replies: 8
Views: 5060

Re: Can't open the setup on port 8084

I just updated to latest RC, but I could try a complete new installation. If there are some errors, or output I'll post it here.

Thanks.
by AlphaX2
26 Jul 2015 00:24
Forum: RaZberry
Topic: SOLVED 2.0.2. Unauthorized","error":"Not logged in"
Replies: 13
Views: 7440

Re: SOLVED 2.0.2. Unauthorized","error":"Not logged in"

Would be cool to see the apiary.io documentation updated as well. Could help a lot. For the moment the Anonymus solution is good enough, but also took some search to find the hint, how to do that. ;)

Thank you anyway.
by AlphaX2
26 Jul 2015 00:22
Forum: RaZberry
Topic: Can't open the setup on port 8084
Replies: 8
Views: 5060

Re: Can't open the setup on port 8084

You can try to run it manually via
/etc/init.d/webif start
Okay something went wrong - this folder just don't exist. Any idea why, or how to fix it? :)

Thank you very much!
by AlphaX2
25 Jul 2015 18:49
Forum: RaZberry
Topic: Can't open the setup on port 8084
Replies: 8
Views: 5060

Can't open the setup on port 8084

Hi guys, I just started with Razberry yesterday and got most of it working, but it's not possible to get the setup working on port 8084. It just tells me, that it couldn't load the page. Normal and expert UI are working as expected via 8083. I've added my devices and can also call API stuff. But not...
by AlphaX2
25 Jul 2015 18:41
Forum: RaZberry
Topic: SOLVED 2.0.2. Unauthorized","error":"Not logged in"
Replies: 13
Views: 7440

Re: SOLVED 2.0.2. Unauthorized","error":"Not logged in"

Hi,

Is there any kind of an offical documentation? Because I wanted to use it with Python and was not able to get something to work, because the offical Dev PDF file is missing this information - how to login - as well.

AlphaX2