Search found 59 matches

by marco
02 Sep 2017 22:59
Forum: RaZberry
Topic: Logical Rules App v1.3.2 problems (FIXED)
Replies: 7
Views: 4323

Re: Logical Rules App v1.3.2 problems

As soon as possible I'll detail more but meanwhile I can add that some rules generate this: [2017-09-02 21:41:10.775] [core] Instantiating module 234 from class LogicalRules [2017-09-02 21:41:10.776] [core] --- Starting module Logical Rule [2017-09-02 21:41:10.831] [core] Notification: error (core):...
by marco
31 Aug 2017 22:39
Forum: RaZberry
Topic: Logical Rules App v1.3.2 problems (FIXED)
Replies: 7
Views: 4323

Re: Logical Rules App v1.3.2 problems

OK, May be a problem with Clone Button. There is something that goes wrong when you try to clone an instance.
We'll make some check as soon as possible.
Meanwhile if some one would contribute it will be appreciated
by marco
31 Aug 2017 19:46
Forum: RaZberry
Topic: Logical Rules App v1.3.2 problems (FIXED)
Replies: 7
Views: 4323

Re: Logical Rules App v1.3.2 problems

It seems a wrong duplicate Id in the configuration file
Cattura2.PNG
Cattura2.PNG (164.28 KiB) Viewed 4313 times
I'll try to manually clean even if I do not know jet which is the correct reference of the id....

I mean is it a prefix (As I swowed) or a postfix?
by marco
31 Aug 2017 18:09
Forum: RaZberry
Topic: Logical Rules App v1.3.2 problems (FIXED)
Replies: 7
Views: 4323

Logical Rules App v1.3.2 problems (FIXED)

Hi, after app update to v 1.3.2
Cattura.PNG
Cattura.PNG (104.75 KiB) Viewed 4323 times
Is there a way to fix this before the next zway update?

zway v2.3.5
by marco
02 Aug 2017 12:55
Forum: RaZberry
Topic: MULTI BUTTON ISSUE
Replies: 4
Views: 3051

Re: MULTI BUTTON ISSUE

Support (Support)
1. Aug., 11:40 CEST
Hallo Marco,
thank's for your report.
Your enquiry was forwarded to the developement team. They'll try to plan it for the next sprints.
You will see a red up arrow button on the local app widget if an update is available.
Best regards
Z-Wave Europe Support
by marco
10 Jul 2017 19:42
Forum: RaZberry
Topic: What's the status of v2.3.4?
Replies: 12
Views: 6061

Re: What's the status of v2.3.4?

Hi everybody, for some reasons, on one of my installations, I literally became hostage of the v2.3.4 : every 2 or 3 days I’m forced to restore a manual backupfile to recall the system up until it start to loose ids and getting in troubles. Because I really need to solve this problem, every day, I’m ...
by marco
02 Jan 2017 15:45
Forum: RaZberry
Topic: OUT OF SCALE VALUES FROM SENSORS
Replies: 3
Views: 2299

Re: OUT OF SCALE VALUES FROM SENSORS

Hi Alphons,
did you have the chance to solve the issue?
by marco
28 Dec 2016 12:07
Forum: RaZberry
Topic: How to use SwitchAll On/Off
Replies: 2
Views: 2458

Re: How to use SwitchAll On/Off

Good catch Dave Thank you for your suggestions. I've just tried your commands and they work on my little test system. Anyway I’ll try them on a wider system to check when some nodes are far from the controller and are not direct neighbors. A multicast command in which to specify node ids would be so...
by marco
28 Dec 2016 10:17
Forum: RaZberry
Topic: OUT OF SCALE VALUES FROM SENSORS
Replies: 3
Views: 2299

OUT OF SCALE VALUES FROM SENSORS

Hi all, Some time I receive out of scale values from sensors. At the beginning I was thinking that something was wrong only with a widom energy driven switch. I decided to replace that switch but meanwhile I was organizing replacement I set some value log reporting app to control also other sensors....
by marco
23 Dec 2016 17:52
Forum: RaZberry
Topic: Disabled function in v2.2.5?
Replies: 2
Views: 2173

Re: Disabled function in v2.2.5?

Hi,
only for the point n 1, when you receive an error saying: "this command is denied by the policy" probably you are running an OS system call. To avoid this error you must specify the root of the command in the .syscommands file in the automation folder.