Search found 64 matches

by marco
24 Nov 2016 11:49
Forum: RaZberry
Topic: v2.2.5 issue
Replies: 2
Views: 2313

v2.2.5 issue

Dears, this morning I've updated a raspberry from v2.2.3 to v2.2.5. _____________________________________________________________________________________________________ pi@raspberrypi ~ $ wget -q -O - razberry.z-wave.me/install/v2.2.5 | sudo bash Installing additional libraries Get:1 http://archive...
by marco
26 Oct 2016 18:59
Forum: Official announcements
Topic: v2.2.4 is out
Replies: 23
Views: 61859

Re: v2.2.4 is out

Anybody know why Reorganization is not active?
by marco
09 Sep 2016 09:43
Forum: RaZberry
Topic: Configuration is lost after restart
Replies: 12
Views: 5255

Re: Configuration is lost after restart

Did you solve the problem?
by marco
09 Sep 2016 06:37
Forum: RaZberry
Topic: A Beautiful Routing Table?
Replies: 14
Views: 7049

Re: A Beautiful Routing Table?

That was a beautiful routing table. Until yesterday morning everything was almost perfect. About 100 devices, all were working. UI was responsive, and commands propagated trough the mesh immediately. Battery device never worked like in this case. 15 magic days. Yesterday we were forced to shut down ...
by marco
30 Aug 2016 23:26
Forum: RaZberry
Topic: A Beautiful Routing Table?
Replies: 14
Views: 7049

Re: A Beautiful Routing Table?

Hi Poltos,
I give a look to your preliminary statistic tool on rc7. Not properly what we are thinking about but, of course, well done. Hold on.
by marco
29 Aug 2016 23:29
Forum: RaZberry
Topic: A Beautiful Routing Table?
Replies: 14
Views: 7049

Re: A Beautiful Routing Table?

This is the first step. We are going to install dedicated energy meters, humidity sensor, weather station ...cams...others... (but we do not want to reach limit number of nodes for a zwave mesh network for the moment) Lot of trouble with V2.2.4-rc4 but since saturday afternoon every node is up. We a...
by marco
27 Aug 2016 20:59
Forum: RaZberry
Topic: Configuration is lost after restart
Replies: 12
Views: 5255

Re: Configuration is lost after restart

Hi, I have similar problem with v2.2.4-rc4 but on all devices. Any way to get my QUBINO devices working, I simply make a "call nif" and "force interview" (I'm not so happy to do this every time) till it is complete. Once interview is complete, I go throught expert command and in the configuration se...
by marco
27 Aug 2016 20:35
Forum: RaZberry
Topic: A Beautiful Routing Table?
Replies: 14
Views: 7049

A Beautiful Routing Table?

Is this a beautiful Routing Table?
Will it be reliable?
...
by marco
31 Jul 2016 09:23
Forum: RaZberry
Topic: Static PC Controller Configuration
Replies: 6
Views: 4396

Re: Static PC Controller Configuration

thanks,
Marco
by marco
22 Jun 2016 11:12
Forum: RaZberry
Topic: Static PC Controller Configuration
Replies: 6
Views: 4396

Re: Static PC Controller Configuration

For me it was not properly like this. At the moment I'have no more this reporting status (it disappeard on a previous upgrading) but in the past it was appearing even if I had 15-20 devices included. Probably there is a relation with the software release but I don't know the causes.