Search found 96 matches

by micky1500
09 Dec 2018 03:31
Forum: Discussions in English
Topic: Qubino ZMNHND1 behind UK 3pin Socket?
Replies: 8
Views: 1496

Re: Qubino ZMNHND1 behind UK 3pin Socket?

Is the recess deep enough to take the Qubino ? Are you happy to lose manual switches , giving all control to z-wave. Connect Neutral To Qubino "N" and also to the socket "N". ( link wire, can feed this one back from the socket if needed) Connect Live supply to Qubino "L" and "Q" In (Use 2.5mm wire t...
by micky1500
09 Dec 2018 01:57
Forum: Discussions in English
Topic: Qubino ZMNHND1 behind UK 3pin Socket?
Replies: 8
Views: 1496

Re: Qubino ZMNHND1 behind UK 3pin Socket?

The easy answer is yes you can. But it's a lot easier using a plug in socket. Z-Wave TKB On/Off Switch Socket - GEN5 - UK TKB_TZ68-E-GEN5 £28.00 Each For your Device. Qubino.com gives the wiring diagrams. But if you don't understand their diagrams you shouldn't be playing with the Live 240v wiring. ...
by micky1500
09 Dec 2018 01:51
Forum: RaZberry
Topic: RaZberry V1 with latest firmware won't work with OZW
Replies: 6
Views: 882

Re: RaZberry V1 with latest firmware won't work with OZW

you can find the list here:-
https://storage.z-wave.me/z-way-server/
upgrade or downgrade choosing a name in this format v2.3.6-rc8
by micky1500
03 Nov 2018 20:00
Forum: RaZberry
Topic: Recover Z-Wave Pi Install
Replies: 7
Views: 1952

Re: Recover Z-Wave Pi Install

James have you already installed zway on the new sd card ? If you have. Go into ExpertUI and make a backup before you do anything else. (I'm not sure, but think this backup is mainly the Razberry board data) You might as well do the other backup in SmarthomeUI Configuration-Management tab. It's not ...
by micky1500
02 Oct 2018 21:53
Forum: Discussions in English
Topic: 2.3.8-rc5
Replies: 9
Views: 1797

Re: 2.3.8-rc5

Hi cdogg
I have been trying out the beta builds.
They are all listed at https://storage.z-wave.me/z-way-server/
Which is shown on the main z-way introduction page.

v2.3.8-rc4 has issues. got reference error.
v2.3.8-rc7 installed 2 weeks ago and has been good.

have fun.
Micky
by micky1500
17 Jul 2018 00:46
Forum: RaZberry
Topic: Why is Alexa failing again ?
Replies: 32
Views: 8531

Re: Why is Alexa failing again ?

Well, for me Alexa fails once a week. or more often. Personally I think that is not a good service. Today (Monday 16th) The Germany server is offline.. https://support.zwave.eu/status/ but I am still connected to it ! (it is not working) sudo netstat -np 78.46.43.211:22 But I go to Management-remote...
by micky1500
13 Apr 2018 14:13
Forum: Discussions in English
Topic: Latency / Delay between motion detection and trigger of action
Replies: 1
Views: 929

Re: Latency / Delay between motion detection and trigger of action

I have also noticed the delays since 2.3.6. Have had to use workarounds since "Code Device" became too slow. Maybe something Z-Wave Support can explain ! I have found that "Light Motion Trigger" works faster than "If-Then". Light comes on quite quickly. Although it has it's own problems. Multiple in...
by micky1500
10 Apr 2018 14:59
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: find.z-wave.me offline?
Replies: 8
Views: 3676

Re: find.z-wave.me offline?

Meine Alexa hat letzte Nacht wieder versagt. Neustart von RPi3 hat es nicht wiederhergestellt. sudo netstat -nap Verbindung zu: - tcp 0 0 192.168.1.89:37880 46.20.244.72:22 ESTABLISHED 20395 / ssh Ich blockierte 46.20.244.72 (UDP) auf meinem Router. Jetzt arbeitet Alexa. Auf dem funktionierenden Ser...
by micky1500
29 Mar 2018 17:15
Forum: Discussions in English
Topic: Clone to Razberry2
Replies: 6
Views: 1559

Re: Clone to Razberry2

I did this a while ago when my z-way board failed. I Reloaded RPi3 with the current z-way server (using Jessie) And a new Board ZW0500. I had both backups, which I took just before my ZW0500 died. (Failed board gets very hot now after upgrading z-way.) Restored 1st Backup:- Management - Backup & Res...
by micky1500
26 Mar 2018 16:39
Forum: Official announcements
Topic: v.2.3.7 is out!
Replies: 25
Views: 61904

Re: v.2.3.7 is out!

Hi Ronie,
I tried the suggestions for RouteMap and JobQueue.
Sadly still not working for me.

I have sent screenshots to your info(at)z.wave.me mailbox

Regards
Micky