Search found 176 matches

by p0lyg0n1
13 Mar 2018 15:02
Forum: Z-Uno
Topic: Z-uno is running much slower on PC power than on charger
Replies: 19
Views: 4667

Re: Z-uno is running much slower on PC power than on charger

Hi, I have checked this issue finally. I slightly modified your source: // LED pin number #define LED_PIN 13 #define START_CODE ((char)0xA9) #define END_CODE ((char)0x9A) static byte lastValue = 0; static byte currentValue = 0; //static const char onCmd[] = { START_CODE, 0x17, 0x2E, 0x00, 0x00, 0x00...
by p0lyg0n1
31 Jan 2018 17:33
Forum: Z-Uno
Topic: Serial strange behaviour
Replies: 26
Views: 6854

Re: Serial strange behaviour

Hi, First of all I checked the documentation to chip and Z-Uno supports for UART0/UART1 only those baudrates: Valid values: 9600  9.6kbaud 14400  14.4kbaud 19200  19.2kbaud 38400 38.4kbaud, 57600  57.6kbaud, 115200  115.2kbaud 230400  230.4kbaud It's a hardware feauture... Do you realy need ba...
by p0lyg0n1
24 Jan 2018 14:20
Forum: Z-Uno
Topic: Z-uno identity
Replies: 5
Views: 1925

Re: Z-uno identity

Hi, you can do it easy using default z-uno toolchain from the console (you can write bash/batch script for your task). So, first of all you have to install Z-Uno package to your IDE, or you can just download complete toolchain manually using these links: Windows http://rus.z-wave.me/files/z-uno/zuno...
by p0lyg0n1
13 Dec 2017 17:56
Forum: Z-Uno
Topic: Config Parameters are note set/received
Replies: 8
Views: 3473

Re: Config Parameters are note set/received

Hi, I am sorry. We have a lot of work with new release and have no time to reply fast. So, I tried your code. It works with my Razberry controller fine (configuration parameters work, I don't have a sensors I just comment all the sensor code). See the attached screenshot. The code is //#include "BH1...
by p0lyg0n1
18 Nov 2017 00:48
Forum: Z-Uno
Topic: Strange ADC behaviour
Replies: 5
Views: 2947

Re: Strange ADC behaviour

Updated. Please, look here viewtopic.php?f=3427&t=25646&start=10. I got 2xACS712 for tests.
by p0lyg0n1
18 Nov 2017 00:46
Forum: Z-Uno
Topic: Input current on A0 higher as soon as I read A1
Replies: 13
Views: 5482

Re: Input current on A0 higher as soon as I read A1

Sorry for the waiting. Finally I have a time for ADC. So, yes, there is a very strange behavior when I try to use multiple channels. I have to go deeper to hardware to say what is wrong. I confirm the behavior of ADC that Peter and knst08 has reported previously. I'll try to find the reason and fix ...
by p0lyg0n1
17 Nov 2017 13:44
Forum: Z-Uno
Topic: Strange ADC behaviour
Replies: 5
Views: 2947

Re: Strange ADC behaviour

Please have a look to different settings I listed in viewtopic.php?f=3427&t=25646. Try to apply this and check the behavior. Looks like it's a internal behavior of ADC. I'll try to get an ACS712 for tests.
by p0lyg0n1
08 Nov 2017 00:13
Forum: Z-Uno
Topic: Config Parameters are note set/received
Replies: 8
Views: 3473

Re: Config Parameters are note set/received

Post your sketch here, or you can send me it by means of PM. Don't worry, we will help you. :-)
by p0lyg0n1
08 Nov 2017 00:10
Forum: Z-Uno
Topic: Debugging USB
Replies: 3
Views: 2384

Re: Debugging USB

Hi, you can't see the output of the Serial in setup() because it's a native USB port and it goes to reboot with the Z-Uno, but Serial0/Serial1 + UART2USB have to work properly for debug. It's more comfortable way to use UART0 for debug purposes. Use external software to look for the output of Serial...
by p0lyg0n1
03 Nov 2017 00:02
Forum: Z-Uno
Topic: Pin 5 in INPUT_PULLUP mode isn't pulled HIGH
Replies: 5
Views: 2284

Re: Pin 5 in INPUT_PULLUP mode isn't pulled HIGH

The workaround is to initialize it after the first loop(in the second loop). For example try this: byte loop_cnt = 0; void loop() { if(loop_cnt < 2) { if(loop_cnt == 1) { // ... pinMode(5, INPUT_PULLUP); // ... } loop_cnt++; } }