Search found 55 matches

by Eagle
12 Mar 2018 15:10
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Network Presence
Replies: 24
Views: 3246

Re: [userModule] Network Presence

Reinitializing did the trick! Version 0.5 is installed now but where do i find the logfile?
by Eagle
12 Mar 2018 13:29
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Network Presence
Replies: 24
Views: 3246

Re: [userModule] Network Presence

I have just now pushed a fix for the cron job bug and an added feature of optional logging. But I would like to include a fix for your Netcat issues in the same version upgrade if possible, so I haven't uploaded this to the app store yet. Try to uninstall your current version and install the latest...
by Eagle
28 Feb 2018 20:03
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Network Presence
Replies: 24
Views: 3246

Re: [userModule] Network Presence

Youre right, i restarted zway to clear cron jobs, added a new Ping Presence State App with my IP being absent and a timout of 30 seconds. => The Lag was exactly 30 seconds long => The Ping Presence State App shows the same behavior as your app For Netcat i tried timouts of 30 and 40 seconds, but the...
by Eagle
26 Feb 2018 23:05
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Network Presence
Replies: 24
Views: 3246

Re: [userModule] Network Presence

I noticed several things while trying the ping method with !default! settings: Lag seems to happen on every full minute (xx:xx:00), after the 2 to 30 seconds the system is full responsive again. When both IPs are connected there is NO lag!! (maybe thats the case with the other app too, but i only te...
by Eagle
26 Feb 2018 18:29
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Network Presence
Replies: 24
Views: 3246

Re: [userModule] Network Presence

Hi, yes, the system is only lagging, when i use ping and i track only two ips (2 phones). i also tried to restart zway and reboot the NAS. I used the standard values; Interval 1 minute, Timeout 2 seconds, Count 1, no hysteresis. For Netcat im also using the default values; Interval 1 minute, Timeout...
by Eagle
25 Feb 2018 19:37
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Network Presence
Replies: 24
Views: 3246

Re: [userModule] Network Presence

Hi, i really like your module, because there is no other app that supports more than one ip. but i have a few downsides id like to mention, maybe this is because im using a WD PR4100 with uzb stick. First of all if im using ping, i get high processor load on every ping and a very laggy system for 1-...
by Eagle
21 Feb 2018 18:01
Forum: Discussions in English
Topic: Works well but unreliable
Replies: 12
Views: 1715

Re: Works well but unreliable

i had some problems but after some reorganizations und mostly since the update to 2.3.6 im very happy. i got some automated lights; some hue lights (around 15 to 20), which are controlled through zwave.me wallc-s and some normal light bulbs with fibaro double switches, dimmers and relais, everything...
by Eagle
01 Feb 2018 13:22
Forum: Discussions in English
Topic: Works well but unreliable
Replies: 12
Views: 1715

Re: Works well but unreliable

Hi, of course in a forum, generally a place for solving problems, there a more negative than positive posts about reliability. I had my problems too at the beginning, but now im fully satisfied. I got around 50 devices now and my system is fully stable and reliable. Its running now for about 2 month...
by Eagle
05 Jan 2018 18:13
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: Neues Update v2.3.6!
Replies: 26
Views: 9583

Re: Neues Update v2.3.6!

Ich habe mittlerweile seit meinem letzten Post keinen einzigen Absturz verzeichnen können, das System wird auch nicht langsam oder sonst was. Darüberhinaus wurde das NAS in der Zeit auch nicht manuell neugestartet. Ich bin wirklich vollkommen zufrieden, bei mir funktioniert alles sehr stabil und pro...