V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
remoticz
Posts: 45
Joined: 07 Oct 2015 20:35
Location: no

V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by remoticz » 19 Dec 2015 14:03

V2.2.0 11-Dec-2015 23:44. Up till today no reponse to serious user problem reports
v2.1.1 raspi2

remoticz
Posts: 45
Joined: 07 Oct 2015 20:35
Location: no

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by remoticz » 26 Dec 2015 20:55

It is two weeks now :(
v2.1.1 raspi2

IZON
Posts: 6
Joined: 30 Dec 2015 20:41

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by IZON » 31 Dec 2015 19:49

i update without Reading The forums and now I regerar it hard since my whole setup is useless. Nothing works any longer. It doesn't even make a difference if I downgrade nor do a complete reinstall.
Interview doesn't work anymore. Exclusion seems to work, yey!!!

rmmacias
Posts: 3
Joined: 01 Jan 2016 17:40

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by rmmacias » 01 Jan 2016 17:47

It happened to me today, but you can revert the situation by downgrading to previous version (v2.1.1) following next steps.

Connect from your browser through local LAN:
1. http://your_device's_ip_address:8084
2. Go to the Firmware Tab
3. Select "update to" (the second button)
4. In the text box next to the second button type "v2.1.1" (without the " character)
5. Click "Update" button

I tried and it worked but be sure you type v2.1.1 and not 2.1.1 for example.

I hope it helped

IZON
Posts: 6
Joined: 30 Dec 2015 20:41

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by IZON » 01 Jan 2016 19:45

Yes I've tried that. :/
Even a complete reinstall of 2.1.1
My license key field is also now empty. That's probably the main reason?
And how to retrieve that?

rmmacias
Posts: 3
Joined: 01 Jan 2016 17:40

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by rmmacias » 03 Jan 2016 12:14

I can't help as I don't use license key due to the fact that I have the RaZberry card and Raspberry Pi. Anyway, it doesn't seem the key is the problem as I have the same effects in version v.2.2.0. I have tried several ways to upgrade (also from command line) but always got the same bad result. So I'm still with v2.1.1 :-(

remoticz
Posts: 45
Joined: 07 Oct 2015 20:35
Location: no

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by remoticz » 06 Jan 2016 15:16

Almost four weeks since release, and no response from developers on serious user problems :shock:
v2.1.1 raspi2

pz1
Posts: 2053
Joined: 08 Apr 2012 13:44

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by pz1 » 06 Jan 2016 21:31

Just learned this week still is holidays in Russia. I guess they will return to their desks next week to resume answering to problems.

IZON
Posts: 6
Joined: 30 Dec 2015 20:41

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by IZON » 01 Mar 2016 20:39

Probably still holiday ^^

Plainsane
Posts: 81
Joined: 20 Apr 2015 01:22

Re: V2.2.0 Users are left out in the cold :(

Post by Plainsane » 09 Mar 2016 05:12

IZON wrote:Probably still holiday ^^
Hahahahahahahah

Post Reply