Can't access z-way if it's on a different host

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
zain
Posts: 2
Joined: 10 Oct 2016 23:05

Can't access z-way if it's on a different host

Post by zain » 30 Apr 2017 20:46

I'm trying to access z-way remotely (by hitting it directly, without using the find.z-wave.me service). As such, the domain I hit it on is different from 127.0.0.1 or find.z-wave.me, and it never loads. It works fine if I access it by using the IP address of my raspberry pi directly.

I've set it up behind nginx as a reverse proxy (but I've also tested trying to directly access it). When I try to access it, the title of the browser tab changes to "Smarthome" but no page shows up and it spins for a long time. After a few minutes, this page loads, and the Javascript console suggests that build.js never finished downloading:

Image

Does anyone have any idea why this would happen?

10neWulf
Posts: 41
Joined: 21 Nov 2016 14:16
Location: Australia

Re: Can't access z-way if it's on a different host

Post by 10neWulf » 01 May 2017 14:22

I have had an issue visually similar to what you are seeing (I didnt open up dev tools to be able to tell you if i got the same message) and the solution to my issue was to clear cookies/cache. I suspect that may not resolve your issue, but is a good idea to eliminate some browser issues.

Is there any security devices inline between the server and the browser?

Can you open <zway_ip>:8083/smarthome/app/js/build.js without any issues?

Post Reply