find.z-way.me working?

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
RolfKunkel
Posts: 13
Joined: 03 Jan 2017 18:35

Re: find.z-way.me working?

Post by RolfKunkel » 06 Jan 2018 15:23

I confirm that an improvement is visible for me but the service is still not reliable. Sometimes it works and sometimes it does not work. Hope you can fix this in reasonable time.

User avatar
PoltoS
Posts: 3894
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: find.z-way.me working?

Post by PoltoS » 07 Jan 2018 02:41

Correct, it is better, but still not stable. New servers are in progress.

syzygy
Posts: 1
Joined: 13 Jan 2018 00:28

Re: find.z-way.me working?

Post by syzygy » 13 Jan 2018 00:31

I'm glad to have found this forum post - I've not had my find.z-wave.me link working since just before Christmas, which is a shame because I wanted to show off how well it works with Alexa! I thought it was something I had done... (it normally is!)

I hope you can get it working again soon - perhaps it's worth putting an announcement in the news / known problems page while the servers are unstable? Thank you for the updates.

All the best

james
--
UK : A little knowledge: I'm a dangerous thing.

RolfKunkel
Posts: 13
Joined: 03 Jan 2017 18:35

Re: find.z-way.me working?

Post by RolfKunkel » 16 Jan 2018 00:17

Dear Support Team,

Did you progress installing new server to stabilise the Alexa service?

enbemokel
Posts: 126
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: find.z-way.me working?

Post by enbemokel » 16 Jan 2018 13:36

From my experience it was better one week ago, the last days it´s very bad.........

User avatar
PoltoS
Posts: 3894
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: find.z-way.me working?

Post by PoltoS » 21 Jan 2018 15:24

We have launched two additional servers for find.z-wave.me services. Currently we are looking how the load is balanced. Please let us know here if you experience problems accessing find.z-wave.me service.

ahorndesign
Posts: 5
Joined: 26 Sep 2017 10:51

Re: find.z-way.me working?

Post by ahorndesign » 21 Jan 2018 18:41

PoltoS wrote:
21 Jan 2018 15:24
We have launched two additional servers for find.z-wave.me services. Currently we are looking how the load is balanced. Please let us know here if you experience problems accessing find.z-wave.me service.
There is a very serious problem with this, contact me personally for details.

RolfKunkel
Posts: 13
Joined: 03 Jan 2017 18:35

Re: find.z-way.me working?

Post by RolfKunkel » 21 Jan 2018 22:01

I made a test a few minutes ago switching a device using Alexa interface. 7 attempts and only one was successful. Six times no response (or too late response) from zwave server. For me no improvement visible.

Popp Wod
Posts: 11
Joined: 24 Oct 2016 23:19

Re: find.z-way.me working?

Post by Popp Wod » 22 Jan 2018 08:53

It failed for me this morning 6:00 and a minute ago.
Yesterday I was able to successfully switch the light with Alexa once.

Still not fixed for me.

RolfKunkel
Posts: 13
Joined: 03 Jan 2017 18:35

Re: find.z-way.me working?

Post by RolfKunkel » 22 Jan 2018 13:20

A few minutes ago I triggered approx. 10 device commands using Alexa service and all worked well and server response time was Fantastic. The best performance since 4 weeks.

Post Reply