Migrating from Pi to x86

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
ralph
Posts: 9
Joined: 11 Sep 2018 21:46

Migrating from Pi to x86

Post by ralph » 20 Sep 2018 13:12

Hi,

Im trying to move over to a more powerful set of hardware based on x86.

Im using backup feature in 3.0.0rc15 on pi and restoring on 3.0.0rc15 on x86.

After starting zway with UZB1 in x86 i get:

Code: Select all

[2018-09-20 10:08:20.155] [I] [core] ZWay Automation started
[2018-09-20 10:08:29.935] [I] [core] Restarting Z-Wave binding (zway)
[2018-09-20 10:08:29.935] [E] [zway] SaveData will not save data since it wasn't loaded. This is to prevent data loss.
[2018-09-20 10:08:29.935] [I] [core] Error: Invalid config
[2018-09-20 10:08:29.935] [I] [core] Trying to restart Z-Wave binding (zway) in 10 seconds
[2018-09-20 10:08:39.930] [I] [core] Restarting Z-Wave binding (zway)
[2018-09-20 10:08:39.931] [E] [zway] SaveData will not save data since it wasn't loaded. This is to prevent data loss.
[2018-09-20 10:08:39.931] [I] [core] Error: Invalid config
[2018-09-20 10:08:39.931] [I] [core] Trying to restart Z-Wave binding (zway) in 10 seconds
[2018-09-20 10:08:49.953] [I] [core] Restarting Z-Wave binding (zway)
[2018-09-20 10:08:49.953] [E] [zway] SaveData will not save data since it wasn't loaded. This is to prevent data loss.
[2018-09-20 10:08:49.953] [I] [core] Error: Invalid config
[2018-09-20 10:08:49.953] [I] [core] Trying to restart Z-Wave binding (zway) in 10 seconds
[2018-09-20 10:08:59.973] [I] [core] Restarting Z-Wave binding (zway)
[2018-09-20 10:08:59.973] [E] [zway] SaveData will not save data since it wasn't loaded. This is to prevent data loss.
[2018-09-20 10:08:59.973] [I] [core] Error: Invalid config
[2018-09-20 10:08:59.973] [I] [core] Trying to restart Z-Wave binding (zway) in 10 seconds
[2018-09-20 10:09:09.987] [I] [core] Restarting Z-Wave binding (zway)
[2018-09-20 10:09:09.987] [E] [zway] SaveData will not save data since it wasn't loaded. This is to prevent data loss.
[2018-09-20 10:09:09.987] [I] [core] Error: Invalid config
[2018-09-20 10:09:09.988] [I] [core] Tried 5 times without success. Stopping tries.
[2018-09-20 10:09:09.989] [I] [core] Notification: critical (z-wave): Cannot start Z-Wave binding: Error: Invalid config
[2018-09-20 10:10:31.534] [I] [core] Something went wrong. Reading remote id has failed. Error:ZBW path does not exist
[2018-09-20 10:10:31.534] [I] [core] Something went wrong. Reading remote id has failed.
[2018-09-20 10:10:31.546] [I] [core] Error: This command is denied by policy
[2018-09-20 10:10:31.785] [I] [core] Error: This command is denied by policy
[2018-09-20 10:10:32.710] [I] [core] Something went wrong. Reading remote id has failed. Error:ZBW path does not exist
[2018-09-20 10:10:32.710] [I] [core] Something went wrong. Reading remote id has failed.
[2018-09-20 10:10:32.731] [I] [core] Error: This command is denied by policy
[code]

Any hints on where to move from here?

User avatar
PoltoS
Posts: 4262
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Migrating from Pi to x86

Post by PoltoS » 26 Sep 2018 21:41

Please enable debug info

Post Reply