SmartHome UI Error

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Post Reply
nkraus
Posts: 17
Joined: 07 Apr 2018 17:41

SmartHome UI Error

Post by nkraus » 31 Dec 2019 19:54

I have two raspberry pi with zwave.me. One with the UZB and one with razperry HAT. The one with the HAT always tells me the error Smathome UI Error - unable to update data, wenn I want to add a device to dashboard, but it works and everything is added to dashboard. The one with the UZB does not have the problem. So what is the problem and is there any solution?

platypus
Posts: 25
Joined: 28 Apr 2019 16:32

Re: SmartHome UI Error

Post by platypus » 02 Jan 2020 21:44

I use a RaZberry HAT and I’ve noticed this behavior plenty of times but in my case it seems to happen randomly. Sometimes it works, sometimes not. I assumed that to log off and log in again helps. A new installation of z-way v3.0.0 on a clean “Strech” image did not help.

User avatar
PoltoS
Posts: 5286
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: SmartHome UI Error

Post by PoltoS » 03 Jan 2020 16:24

We have also noticed the issue, will check it.

User avatar
PoltoS
Posts: 5286
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: SmartHome UI Error

Post by PoltoS » 08 Jan 2020 01:10

Fixed. https://github.com/Z-Wave-Me/zwave-smar ... 683a5590bc

Will be part of the next release.

Post Reply