AEOTEC MultiSensor 4-1

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
michap
Posts: 343
Joined: 26 Mar 2013 10:35
Contact:

AEOTEC MultiSensor 4-1

Post by michap » 27 Mar 2013 11:17

Hi,

the MultiSensor will not be recognized.
Last time I could include it - it will be added as Aeon Labs Routing Binary Sensor.
Changing the device type will allow to set up the device - but all values will be mixed up in the demo GUI - in Log is all fine.

Just now - I can not change the device type - the opened window will show only empty pull-down menu.
What happen?

And - when it will be supported as regular device?
(customers can buy it at any shops since some time - like zwaveeurope.com)

Best regards
Michael

User avatar
PoltoS
Posts: 5061
Joined: 26 Jan 2011 19:36

This device will be supported

Post by PoltoS » 27 Mar 2013 11:17

This device will be supported out of the box with next release. Changing the "type' of device does nothing except for verbal descriptions.

michap
Posts: 343
Joined: 26 Mar 2013 10:35
Contact:

Hi,

Post by michap » 27 Mar 2013 11:17

Hi,

I have changed the device type now via "Device Description Record" - and was able then to set the "Configurations" (you should wait some time, after rerequest interview and wake up it will be available)
But the values are mixed up in sensors device control table ...

Anyway - will wait for the update - thanks!

michap
Posts: 343
Joined: 26 Mar 2013 10:35
Contact:

confirmed - Multisensor is

Post by michap » 27 Mar 2013 11:17

confirmed - Multisensor is supported now, thanks!

Post Reply