zwaveapi/data call missing data?

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
jkebinger
Posts: 15
Joined: 17 Mar 2013 02:58

zwaveapi/data call missing data?

Post by jkebinger » 07 Jul 2013 18:58

I'm experimenting with calling the endpoint /ZWaveAPI/Data/ to see changes to the data since a certain time. It appears information about the state of my lock is not included in the tree. Calling this after locking and unlocking the lock, both from the inside toggle and the outside touchscreen only update the tree with basic info about data sent and received, but no state updates. Is this working as designed?

{
devices.2.data.lastSend: {
name: "lastSend",
value: 566540,
type: "int",
invalidateTime: 1373210765,
updateTime: 1373212434
},
devices.2.data.lastReceived: {
name: "lastReceived",
value: 0,
type: "int",
invalidateTime: 1373210765,
updateTime: 1373212434
},
devices.2.data.failureCount: {
name: "failureCount",
value: null,
type: "NoneType",
invalidateTime: 1373210765,
updateTime: 1373212434
},
updateTime: 1373212639
}


PerM
Posts: 16
Joined: 21 Jun 2013 20:38

This looks much like my issue

Post by PerM » 07 Jul 2013 18:58

This looks much like my issue here: http://en.z-wave.me/content/retrieving-updates

If you invalidate the data by calling ZWaveAPI/Run/devices[?].instances[?].commandClasses[?].Get() do then get status update?

User avatar
PoltoS
Posts: 5056
Joined: 26 Jan 2011 19:36

It depends if your lock is

Post by PoltoS » 07 Jul 2013 18:58

It depends if your lock is supposed to report to controller it's state change

Post Reply