CGI error

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
Duvel
Posts: 4
Joined: 22 Sep 2015 17:53

CGI error

Post by Duvel » 22 Sep 2015 17:55

I'm getting this error when I try to configure my RaZberry after upgrading to the latest version:

****/cgi-bin/main.cgi

Code: Select all

Error 500: Internal Server Error
CGI program sent malformed or too big (>16384 bytes) HTTP headers: []
What is wrong here?

ofuangka
Posts: 9
Joined: 21 Nov 2015 18:22

Re: CGI error

Post by ofuangka » 02 Dec 2015 07:23

I'm getting this same issue. Did you have any luck? I tried increasing mongoose's max_request_size conf entry, but that seemed to break mongoose.

ofuangka
Posts: 9
Joined: 21 Nov 2015 18:22

Re: CGI error

Post by ofuangka » 02 Dec 2015 07:30

Is there any way to view the main.cgi source?

User avatar
PoltoS
Posts: 5384
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: CGI error

Post by PoltoS » 02 Dec 2015 21:39

Please try to update again. We have fixed update script today. May be this is the reason. If not, remote support will help.

ofuangka
Posts: 9
Joined: 21 Nov 2015 18:22

Re: CGI error

Post by ofuangka » 02 Dec 2015 22:55

Still no luck after updating to v2.1.2-rc17-32-g2af918d.

Code: Select all

Error 500: Internal Server Error
CGI program sent malformed or too big (>16384 bytes) HTTP headers: []
Are there any logs that might be helpful?

ofuangka
Posts: 9
Joined: 21 Nov 2015 18:22

Re: CGI error

Post by ofuangka » 04 Dec 2015 05:30

FYI, when I try to run ./main.cgi from the terminal, I get a Segmentation fault. Also, I am running on a Raspberry Pi Model A.

User avatar
PoltoS
Posts: 5384
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: CGI error

Post by PoltoS » 05 Dec 2015 01:52

oh, model A? what is the OS? Raspbian Weezy/Jessie? This can be caused by bad libraries

ofuangka
Posts: 9
Joined: 21 Nov 2015 18:22

Re: CGI error

Post by ofuangka » 06 Dec 2015 07:24

I'm running on Jessie.

ofuangka
Posts: 9
Joined: 21 Nov 2015 18:22

Re: CGI error

Post by ofuangka » 10 Dec 2015 02:23

Which libraries does main.cgi use?

Post Reply