Wink Hub 2 - Cannot Pair

Discussion about Z-Uno product. Visit http://z-uno.z-wave.me for more details.
Post Reply
Carsten4207
Posts: 2
Joined: 27 May 2018 04:21

Wink Hub 2 - Cannot Pair

Post by Carsten4207 » 27 May 2018 04:23

Hello,

Testing the Z-Uno on the Wink Hub 2. I programmed the Z-Uno using the "ControlRelay" example and then put my Wink Hub 2 in Inclusion Mode and then pressed BTN 3x. But nothing happens. I also tried adding a generic light on the Wink Hub but no success.

Any recommendations on what I can try to get it to work?

Carsten4207
Posts: 2
Joined: 27 May 2018 04:21

Re: Wink Hub 2 - Cannot Pair

Post by Carsten4207 » 27 May 2018 04:47

Disregard. Works on Wink Hub 2. Didnt have the Frequency set properly.

Chipconnect
Posts: 1
Joined: 21 Jun 2018 04:18

Re: Wink Hub 2 - Cannot Pair

Post by Chipconnect » 21 Jun 2018 04:21

I am trying to pair my Z-Uno with my Wink 2 hub. Could you please reach out to me to let me know how you achieved this. I have been trying for days.

Thank you

Steve
chipconnect1@gmail.com

dgl6y7
Posts: 1
Joined: 14 Oct 2018 01:37

Re: Wink Hub 2 - Cannot Pair

Post by dgl6y7 » 14 Oct 2018 01:44

Any update on this? I have also been trying for days to pair. I am using the binary switch example and my wink 2 hub will not recognize the Z-Uno.

I have the frequency set to USA when I upload the sketch. I have tried using inclusion mode and the "Add Product" with "Generic A-Wave Binary Switch".

Is there any way to check what the frequency of my hub is set to? I am only assuming its USA because that's where I live. It works with all of my other z-wave devices.

User avatar
PoltoS
Posts: 4348
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Wink Hub 2 - Cannot Pair

Post by PoltoS » 20 Oct 2018 02:11

Try to disable Security, set USA, disable MultiCommand.

We have never tried Wink, but with simple sketch it should work out of the box.

Try to exclude first

Post Reply