Search found 4580 matches

by PoltoS
19 Apr 2019 23:16
Forum: Discussions in English
Topic: custom module tcp tls socket
Replies: 7
Views: 208

Re: custom module tcp tls socket

We have tried to reproduce your case, but all in vain. Need better instructions:
- how to configure the module - we used tcp://echo.websockets.org instead of the docker
- how to reproduce the issue
- how to experience the issue
by PoltoS
19 Apr 2019 23:11
Forum: Discussions in English
Topic: custom module tcp tls socket
Replies: 7
Views: 208

Re: custom module tcp tls socket

I don't really get how https is related to wss. The only common thing is OpenSSL library. I think the main problem you experience might be that after an HTTPS error OpenSSL can stop working in all modules. This looks to be an OpenSSL problem that we need to solve by updating the OpenSSL.
by PoltoS
19 Apr 2019 22:45
Forum: Discussions in English
Topic: MQTT Subscriber
Replies: 2
Views: 61

Re: MQTT Subscriber

The MQTT app is a community contribution. Currently it supports only push mode. You can improve it an publish your version or contact the the developer and ask if he can make the pull side too. Basically it should not be hard - use websockets to subscribe and get updates. Also add devices on the fly...
by PoltoS
19 Apr 2019 22:42
Forum: RaZberry
Topic: Fibaro FGBS-001Universal sensor Not in device list
Replies: 4
Views: 62

Re: Fibaro FGBS-001Universal sensor Not in device list

Looks like the device is only sending Set events, while replies on Get with a Report. I think you should check for config params to configure Reports properly.
by PoltoS
19 Apr 2019 22:39
Forum: Discussions in English
Topic: Downgrade?
Replies: 4
Views: 123

Re: Downgrade?

Looking here I see that you should downgrade first to 5.06

https://service.z-wave.me/expertui/uzb/ ... ith_hidden
by PoltoS
19 Apr 2019 22:37
Forum: Discussions in English
Topic: HTTP API for Scene access / error logging
Replies: 15
Views: 1732

Re: HTTP API for Scene access / error logging

Indeed, there is a missing header.

Please try this fix: https://github.com/Z-Wave-Me/home-autom ... 86a5801f2f

Thank you for this report
by PoltoS
19 Apr 2019 22:17
Forum: Discussions in English
Topic: Can't set to US Region
Replies: 2
Views: 43

Re: Can't set to US Region

Sorry.

Already fixed last week in dev version - will be in next release.
by PoltoS
19 Apr 2019 22:16
Forum: RaZberry
Topic: Can't set frquency to AU/NZ
Replies: 8
Views: 1154

Re: Can't set frquency to AU/NZ

Sorry, this was fixed in dev version. Will be in the next release
by PoltoS
19 Apr 2019 22:13
Forum: Обсуждение на русском / Discussions in Russian
Topic: Z-Wave 700?
Replies: 1
Views: 25

Re: Z-Wave 700?

В плане к сентябрю-ноябрю.
by PoltoS
15 Apr 2019 02:49
Forum: Discussions in English
Topic: Downgrade?
Replies: 4
Views: 123

Re: Downgrade?

It was temporarily disabled. Will come back in May