Search found 52 matches

by aivs
12 Jan 2021 23:18
Forum: Discussions in English
Topic: Logical Rule Remote Condition Name Resolving
Replies: 9
Views: 328

Re: Logical Rule Remote Condition Name Resolving

Did you restart z-way?
it works for me
by aivs
11 Jan 2021 18:19
Forum: Discussions in English
Topic: Logical Rule Remote Condition Name Resolving
Replies: 9
Views: 328

Re: Logical Rule Remote Condition Name Resolving

Hi!
This will be fixed in the next release.
Now you can fix it manually:
1) Open /opt/z-way-server/automation/modules/LogicalRules/module.json
2) Find all the places with " ,namespaces:devices_toggleButton"
3) Remove the space before the comma
4) restart z-way
by aivs
17 Dec 2020 22:53
Forum: Discussions in English
Topic: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)
Replies: 10
Views: 317

Re: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)

  • Add you device without S2
    Set param 9 = 0
    Get param 9
    Look at log
If it does not return 0, then the parameter cannot accept it.
by aivs
17 Dec 2020 14:24
Forum: RaZberry
Topic: [SOLVED] - HomeKit Bridge Gate Z-Wave - only 1 Fibaro not supported
Replies: 2
Views: 230

Re: HomeKit Bridge Gate Z-Wave - only 1 Fibaro not supported

Hi!
Try do exclude and re-include devices, changing the Node Id can help.
by aivs
17 Dec 2020 11:59
Forum: Discussions in English
Topic: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)
Replies: 10
Views: 317

Re: Device doesn't have necessary service to change parameters? (manufacturer says it should)

Hi!
@sofakng please provide screenshot with error.
Connect to RPi via ssh and open the log:

Code: Select all

tail -f /var/log/z-way-server.log
Show the part of the log where you set the value 1 for parameter 9.
And show the part of the log where you set the value 0 for parameter 9.
by aivs
03 Nov 2020 13:23
Forum: Discussions in English
Topic: 3.1.0 minor problems with some apps
Replies: 9
Views: 981

Re: 3.1.0 minor problems with some apps

https://storage.z-wave.me/z-way-server/ ... ch.img.zip
Снимок экрана 2020-11-03 в 13.23.04.png
Снимок экрана 2020-11-03 в 13.23.04.png (331.08 KiB) Viewed 422 times
by aivs
02 Nov 2020 19:00
Forum: RaZberry
Topic: MQTT App connection problems
Replies: 6
Views: 770

Re: MQTT App connection problems

After restarting Z-Way MqttClient works well for me: [2020-11-02 18:54:26.436] [I] [core] Instantiating module 41 from class MQTT [2020-11-02 18:54:26.438] [I] [core] --- Starting module MQTT [2020-11-02 18:54:26.498] [I] [core] Executing script: /*** Buffer *****************************************...
by aivs
21 Sep 2020 12:12
Forum: RaZberry
Topic: Unable to update to v3.1.1
Replies: 17
Views: 1356

Re: Unable to update to v3.1.1

Are you trying to connect RPi to your home Wi-Fi access point? razberry.img configured to creates a wi-fi access point itself and cannot connect to another wi-fi access point. Only with original Raspberry Pi OS you can connect to your home Wi-Fi access point. 1) Install latest Raspberry Pi OS (32-bi...
by aivs
21 Jun 2020 23:07
Forum: Discussions in English
Topic: z-way tablet app
Replies: 2
Views: 656

Re: z-way tablet app

Hi, will try to help you, but I don't know how long it will take to fix it.
by aivs
14 May 2020 21:17
Forum: Discussions in English
Topic: Apple Homekit Gate -- incorrect mapping?
Replies: 2
Views: 936

Re: Apple Homekit Gate -- incorrect mapping?

Hi!
At first, try to re-include device.
I have seen it before, and re-including helped.