Search found 332 matches

by michap
13 Oct 2019 20:59
Forum: Discussions in English
Topic: suggested Update to 3.0.1 fails, Z-Way installation corrupt!
Replies: 6
Views: 245

Re: suggested Update to 3.0.1 fails, Z-Way installation corrupt!

sudo apt-get remove z-way-server wget -q -O - https://storage.z-wave.me/RaspbianInstall | sudo bash now working on 3.0.1 I made the same multiple times today - no success. I think you have not removed the old files from /opt/z-way-server that's why the installation made it work again (with existing...
by michap
13 Oct 2019 20:24
Forum: Discussions in English
Topic: suggested Update to 3.0.1 fails, Z-Way installation corrupt!
Replies: 6
Views: 245

Re: suggested Update to 3.0.1 fails, Z-Way installation corrupt!

Michael74 wrote:
13 Oct 2019 20:12
Had to roll-back to 2.3,8 to get all working again.
is working with

Code: Select all

wget -q -O - razberry.z-wave.me/install/v2.3.8 | sudo bash
... but this cannot be the solution ;)

@PoltoS - is there a right solution in sight?
by michap
11 Oct 2019 21:56
Forum: Discussions in English
Topic: suggested Update to 3.0.1 fails, Z-Way installation corrupt!
Replies: 6
Views: 245

suggested Update to 3.0.1 fails, Z-Way installation corrupt!

Hi, I tried today an uprade to new firmware (from 3.0.0 to 3.0.1) - was suggested in interface. Upgrade finished with a message about a disabled webinterface (?) (do not remember in detail). I have seen that still 3.0.0 was running and wanted to restart Z-Way - but in /etc/init.d/ was no more z-way-...
by michap
11 Oct 2019 20:35
Forum: Discussions in English
Topic: Controlling multiple Z-Wave RGBW Bulbs
Replies: 1
Views: 117

Re: Controlling multiple Z-Wave RGBW Bulbs

Hi, Using an Aeotec Z-Stick and Home Assistant/OpenZWave. I think it is not the right forum for your question ;) Generally, every Z-Wave device have a unique ID and each node is controlled individually, so that there can be no influence within the network. I'm not sure, but I think HomeAssistant hav...
by michap
08 Oct 2019 15:16
Forum: Discussions in English
Topic: Incorrect config Template for Aeotec SmartSwitch7
Replies: 2
Views: 184

Incorrect config Template for Aeotec SmartSwitch7

Hi,

in version 3.0.0 is the configuration template not correct.
Instead of checkbox for multple selection or value input here are radio elements.
Anway, change of parameters can be done using the expert commands ;)
aeon_config_1.jpg
aeon_config_1.jpg (111.67 KiB) Viewed 184 times
by michap
08 Oct 2019 10:53
Forum: Discussions in English
Topic: Rules & Scenes corrupted after upgrade to 3.0.0
Replies: 5
Views: 693

Re: Rules & Scenes corrupted after upgrade to 3.0.0

We have recently found a bug in rules: if alarm devices are present, the UI shows no available devices. May be you see same case. There is a workaround and we will fix it soon Are there any news? I do not see any devices in "Automation" more - only in "Heating Control" they will be shown.... Thanks...
by michap
07 Oct 2019 20:56
Forum: Discussions in English
Topic: Fibaro Walli products - CentralScene problem
Replies: 1
Views: 169

Fibaro Walli products - CentralScene problem

Hi, including the Fibaro Walli products all related products (switch, dimmer, roller shutter) have a problem while inclusion with "CentralScene". Devices will be included, but not 100%, with an error message. Inexpert view you can see the missing "CentralScene" interview, a force interview will not ...
by michap
07 Oct 2019 20:44
Forum: Device specific
Topic: Fibaro Walli outlet (FGWOE-011 and FGWOF-011)
Replies: 1
Views: 200

Re: Fibaro Walli outlet (FGWOE-011 and FGWOF-011)

Hi, I think not every device can be integrated in time, somebody must do it and test it ;) For such cases you can configure the device using the manual and checking the possible parameters. Use the expert UI (http://a.b.c.d:8083/expert )and select the Expert commands for the needed device. Use the c...
by michap
14 Mar 2019 19:43
Forum: Discussions in English
Topic: Input from LiPo
Replies: 4
Views: 615

Re: Input from LiPo

You can use the 5V input for it - but do not use USB AND LiPo parallel. Use the Lipo for powering the Z-Uno and a serial connection without USB poer for programming, if you need parallel work. Or use while programming via USB a diode in serial to the LiPo cell - but not for production (because of dr...