Search found 57 matches

by jensmoes
31 Dec 2015 10:25
Forum: RaZberry
Topic: New 2.1.1 and 2.1.2-rc
Replies: 13
Views: 8836

Re: New 2.1.1 and 2.1.2-rc

Slightly late to the party here but I am feeling the same pain with Razberry. It clearly is not ready for any level of consumer exposure and is all but a fun tinkering platform for nerds like us. I have had some success linking it to a smartthings hub as a secondary controller. That way I get the, a...
by jensmoes
18 Oct 2015 19:25
Forum: Discussions in English
Topic: Execute code device every ten minutes
Replies: 5
Views: 5719

Re: Execute code device every ten minutes

nic_rt wrote:Thanks for your answer. However I don't have the field "Interval in seconds between polling requests" in my code device ... :cry:
It should appear once you select the type of device to be anything else but the default toggleButton
by jensmoes
10 Oct 2015 10:05
Forum: Discussions in English
Topic: Temperature units in virtual devices
Replies: 4
Views: 3792

Re: Temperature units in virtual devices

Thanks pofs. That will solve my problem.
Are there any plans to implement full locale support in the automation layer?
by jensmoes
10 Oct 2015 09:59
Forum: Discussions in English
Topic: Setting up a virtual 3-way circuit
Replies: 1
Views: 2044

Re: Setting up a virtual 3-way circuit

After doing a little debugging, the root cause appears to be that metrics:level and/or metrics:changed are issued regardless of current state. A change event should only be issued when it actually occurs not if the state does not change.
Is this something you plan to correct any time soon?
by jensmoes
09 Oct 2015 04:27
Forum: Discussions in English
Topic: Setting up a virtual 3-way circuit
Replies: 1
Views: 2044

Setting up a virtual 3-way circuit

Does anyone know how to set up a functional virtual 3-way switch circuit in the HA? BindDevices is clearly not coded to handle this at all. Just try and cross link two switches and see what happens when you press one. It begins an infinite loop and a magnificent light show that won't end until you k...
by jensmoes
08 Oct 2015 00:28
Forum: Discussions in English
Topic: Temperature units in virtual devices
Replies: 4
Views: 3792

Re: Temperature units in virtual devices

So it is not possible to create virtual devices that obey the system defaults? It doesn't make much sense to have multiple temperature unit settings for each module.
by jensmoes
07 Oct 2015 18:05
Forum: Discussions in English
Topic: Temperature units in virtual devices
Replies: 4
Views: 3792

Temperature units in virtual devices

I have created some virtual devices which collect temperature (among other things) from an old weather station.
Is there any way I can access the Defaults.xml from my module to determine whether to convert the data to Fahrenheit for display?
by jensmoes
07 Oct 2015 17:58
Forum: Discussions in English
Topic: Execute code device every ten minutes
Replies: 5
Views: 5719

Re: Execute code device every ten minutes

There should be a field titled: "Interval in seconds between polling requests" in the code device itself where you can specify that (600). I use it for my garage door opener and if works OK there. Forgot to add: Then you should be able to sneak in the code you want executed in the "Code to get value...
by jensmoes
18 Jul 2015 07:10
Forum: RaZberry
Topic: 2.0.1 nothing works
Replies: 13
Views: 8707

Re: 2.0.1 nothing works

Regarding the Schlage lock all the smarthome UI does is log an "off" or "on": [2015-07-17 20:56:45.072] [I] [core] --- ZWayVDev_zway_24-0-98 performCommand processing: {"0":"off","1":{}} there are no Z-Wave commands sent at all Whereas if you use the expert UI it actually sends the DoorLock set comm...
by jensmoes
21 Jun 2015 07:45
Forum: RaZberry
Topic: ThermostatSetPoint temperature unit incorrect in scaleTitle
Replies: 12
Views: 8780

Re: ThermostatSetPoint temperature unit incorrect in scaleTi

I reported that setting the Defaults.xml to Fahrenheit appears to have no effect on the UI. I have no idea how this is supposed to work, but the UI certainly does not appear to be configurable based on the defaults. Whether the issue is in the backend or UI I will leave to you guys to determine :) T...