Search found 8 matches

by jim_meyer
27 May 2021 17:29
Forum: Z-Uno
Topic: TFMini-Plus Lidar
Replies: 1
Views: 1724

Re: TFMini-Plus Lidar

I will answer my own question in case someone else wants to use this device. Below is the code I used. So far I have found the device to measure distance very accurately.... but I still need to test in the real world. // connect the TFMini Plus to the Z-Uno: Red to 5v, Black to ground, Green to eith...
by jim_meyer
15 May 2021 03:22
Forum: Z-Uno
Topic: TFMini-Plus Lidar
Replies: 1
Views: 1724

TFMini-Plus Lidar

Has any one successfully connected a TFMini-Plus Lidar to a Z-Uno. If so, would you be willing to share your code.

Thank you,
by jim_meyer
04 May 2020 20:29
Forum: Z-Uno
Topic: Corrupt Variables
Replies: 0
Views: 1842

Corrupt Variables

I am running a Z-Uno with my Vera Edge... It has 2 ZUNO_SETUP_CHANNELS both ZUNO_SENSOR_MULTILEVEL. It all works fine for several weeks but then for no known reason one of the channels variables gets corrupted. So here is what the good channel looks like: good.png And here, in part, is the corrupted...
by jim_meyer
28 Nov 2018 23:13
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 41
Views: 22633

Re: multiple sensors and vera

Looks like I finally got this working.

My last problem was solved by not only checking but also entering a "0" in both the ZWave and _Scene Controller fields when setting those 2 associations for the "parent" device.
by jim_meyer
28 Nov 2018 00:17
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 41
Views: 22633

Re: multiple sensors and vera

You only need to set this Association to 1.0 (Multichannel Association) on the root device Sorry, but I still cannot get this to work.... The "root/parent/1st channel" device value in Vera updates every time the Getter in my z-uno code gets called but the "child/2nd channel" dev...
by jim_meyer
20 May 2018 23:16
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 41
Views: 22633

Re: multiple sensors and vera

I am experiencing the same original problem in this thread.... In my case I have 2: ZUNO_SENSOR_MULTILEVEL(ZUNO_SENSOR_MULTILEVEL_TYPE_DISTANCE...... ) Channels. Based on what I see in the Ardurino Serial Monitor my sketch is running correctly. When I first pair the Z-Uno with my Vera Edge I get 4 d...
by jim_meyer
22 Jul 2015 20:00
Forum: RaZberry
Topic: Newbie Help with an Automation
Replies: 0
Views: 1807

Newbie Help with an Automation

Hi... Hope someone can help a newbie here figure out the best way to accomplish an automation. Basically: if any window in the room is open for more than 5 minutes, I want to automatically turn off the air conditioner... also, when the door closes, if there is no motion in the room for the next half...
by jim_meyer
29 Jun 2015 22:34
Forum: RaZberry
Topic: Z-Way v2.0.1 is out!
Replies: 18
Views: 15615

Re: Z-Way v2.0.1 is out!

Is z-way-ha still part of this release? I cannot seem to access it after upgrading. I just get a 404 error.