Search found 9 matches

by roha
02 Mar 2017 14:04
Forum: Discussions in English
Topic: Device stops working - new interview required
Replies: 19
Views: 12722

Re: Device stops working - new interview required

So, after using 2.3.0 for some time now, I have to say that it is indeed a lot more stable regarding this issue. It was not necessary for me to do the often interviews again. Once thing I do notice is that the status of the actors often are not updated properly. This caused me some issues as I had t...
by roha
30 Jan 2017 23:32
Forum: Discussions in English
Topic: Device stops working - new interview required
Replies: 19
Views: 12722

Re: Device stops working - new interview required

Upgrade done - this time without issues.

the good: my fibaro motion sensors still work.

the bad: nothing seem changed regarding the interview problem :(
by roha
28 Jan 2017 11:16
Forum: Discussions in English
Topic: Device stops working - new interview required
Replies: 19
Views: 12722

Re: Device stops working - new interview required

I've just upgraded. Fingers crossed.
by roha
23 Nov 2016 14:14
Forum: Discussions in English
Topic: Device stops working - new interview required
Replies: 19
Views: 12722

Re: Device stops working - new interview required

Hi,

I tried the upgrade to 2.2.5 but all my Fibaro Motion sensors stop working. So I had to roll back. Is this a known issue?

Thanks,

Robert
by roha
22 Nov 2016 12:35
Forum: Discussions in English
Topic: Device stops working - new interview required
Replies: 19
Views: 12722

Re: Device stops working - new interview required

Hi,

I'm using a Razberry. I'm on the latest 2.2.3 firmware - but I've seen this behaviour also on earlier versions.
Version details
Version details
Bildschirmfoto 2016-11-22 um 10.31.39.png (121.64 KiB) Viewed 7294 times
Thanks for your help,

Robert
by roha
21 Nov 2016 22:34
Forum: Discussions in English
Topic: Device stops working - new interview required
Replies: 19
Views: 12722

Device stops working - new interview required

Hi, I have the problem that most of my devices (switches, dimmer, thermostat) stop working after a few days in action. They still report the status and are shown as active but they do not react to any state changing commands from my razberry again. As soon as I force a new interview the device works...
by roha
11 Nov 2015 13:17
Forum: RaZberry
Topic: Support for RGB LED controllers
Replies: 3
Views: 3275

Re: Support for RGB LED controllers

Hi, I'm using 4 Firbaro RGBW controllers now with z-way and I'm quite happy with them. Controller: http://www.fibaro.com/manuals/en/FGRGBWM-441-RGBW-Controller/FGRGBWM-441-RGBW-Controller-en-2.1-2.3.pdf LEDs I use: http://www.amazon.de/gp/product/B00QI8OK4K Regarding favorite colors I used Light Sce...
by roha
13 Oct 2015 00:17
Forum: RaZberry
Topic: CodedDevice not available
Replies: 1
Views: 1694

Re: CodedDevice not available

I just found it.... was looking into this for two days now. You just simply need to activate "Show System Devices" in your account profile.
by roha
13 Oct 2015 00:13
Forum: RaZberry
Topic: CodedDevice not available
Replies: 1
Views: 1694

CodedDevice not available

I have behavior that I cannot solve myself: I don't see the CodedDevice. All others seems to be there. I have already looked in the filesystem in /opt/z-way-server/automation/modules/CodedDevice and everything seems to be there. I also tried to delete the folder and replaced it with a fresh download...