Search found 182 matches

by bogr
12 Dec 2020 19:59
Forum: Discussions in English
Topic: Hank interview not finishing
Replies: 2
Views: 233

Re: Hank interview not finishing

I actually thought I woke it up (the UI also says "Device is currently awake"). Anyway I discovered my rookie mistake of not doing a simple search first - so I found it seem to be a known problem... :shock:. I went for the interviewDone=true trick.

Thanks for the feedback, PoltoS!
by bogr
04 Dec 2020 20:23
Forum: Discussions in English
Topic: Hank interview not finishing
Replies: 2
Views: 233

Hank interview not finishing

I have a Hank Scene Controller HKZW-SCN04 , which is stuck at 93% interview. It's the AssociationGroupInformation that does not finish, even if trying to "Force Interview" for that specific CommandClass. The log looks like: [2020-12-04 17:55:25.940] [I] [zway] Using security scheme S0 [202...
by bogr
18 Oct 2020 18:10
Forum: Recipes
Topic: [Visualization] Charts for SensorValuesLogging Module
Replies: 27
Views: 45727

Re: [Visualization] Charts for SensorValuesLogging Module

Been struggling with changes from google, but fixed it with the following, it's actually documented by google : In htdocs/user/charts/index.html replace <script type="text/javascript" src="https://www.google.com/jsapi?autoload={ 'modules':[{ 'name':'visualization', 'version':'1', 'pac...
by bogr
25 Feb 2020 19:40
Forum: RaZberry
Topic: Setting states after reboot
Replies: 2
Views: 4016

Re: Setting states after reboot

The reason for doing this is that if a physical device fails (and they do from time to time), then the physcical device can be replaced and I only have to change the Association to the new device. I've been thinking about the same thing, but realized one flaw in this strategy. E.g. if dd_switch_roo...
by bogr
07 Feb 2020 18:27
Forum: RaZberry
Topic: Schedules triggering differently after upgrade
Replies: 3
Views: 3220

Re: Schedules triggering differently after upgrade

I think I have a clue what is happening. From the CodeDevice I removed the system(curl...) call to the plug and replace it with a script instead. Then I got the following in the log: [2020-02-07 06:21:05.485] [I] [core] Error: Command timeout at Error (native) at CodeDevice.eval (eval at <anonymous>...
by bogr
04 Feb 2020 00:52
Forum: RaZberry
Topic: Schedules triggering differently after upgrade
Replies: 3
Views: 3220

Re: Schedules triggering differently after upgrade

Yes, that's exactly what is different in the log. But how it affects the actual DummyDevice and the association to the CodeDevice I don't know. That's the only difference I could spot when comparing the calls, so I guess it's having an impact? Somehow the CodeDevice is not making the necessary HTTP ...
by bogr
03 Feb 2020 21:17
Forum: RaZberry
Topic: Schedules triggering differently after upgrade
Replies: 3
Views: 3220

Schedules triggering differently after upgrade

Hi! After the upgrade to v3.0.3, the Schedules (in Automation menu) seem to trigger differently. I have a DummyDevice that is associated (Association app) to a CodeDevice which sends a HTTP request to trigger a wifi plug. When the DummyDevice is triggered by a Schedule the log looks like: [2020-02-0...
by bogr
10 Jan 2020 18:14
Forum: RaZberry
Topic: Upgrade to 3 impossible due to missing Codename
Replies: 4
Views: 3685

Re: Upgrade to 3 impossible due to missing Codename

As a side note. I managed to solve the lsb_release mess. The "ordinary" os upgrade did not upgrade the lsb-release package so I eventually just did that manually:

Code: Select all

apt-get install --only-upgrade lsb-release
and now lsb_release shows buster as Codename.
by bogr
07 Jan 2020 19:10
Forum: RaZberry
Topic: Upgrade to 3 impossible due to missing Codename
Replies: 4
Views: 3685

Re: Upgrade to 3 impossible due to missing Codename

Yes, great fallback, and it works. I just had a problem with the call to hkp://keyserver.ubuntu.com:80, which timed out for some reason. Did some investigation, but couldn't find anything so I just ran the script again, and then it worked. 8-)

Thanks!
by bogr
06 Jan 2020 19:58
Forum: RaZberry
Topic: Upgrade to 3 impossible due to missing Codename
Replies: 4
Views: 3685

Upgrade to 3 impossible due to missing Codename

I've been trying to upgrade to Z-Way 3 but there's a problem with a check in the RaspbianInstall script. I've made all upgrades according to https://z-wave.me/z-way-v3-0-0/ but the script then does a check for distro=`lsb_release -a 2>/dev/null | grep Codename | awk '{print $2}'` which for some reas...