Search found 154 matches

by micky1500
03 Oct 2020 00:36
Forum: Discussions in English
Topic: Device menu is missing the full description
Replies: 3
Views: 223

Re: Device menu is missing the full description

Just to clarify.
This is causing problems across all apps that need to choose a device that could appear in different rooms.

First 3 apps that I see have a problem :-
Automated switch off
Niffler
Condition Switch

Support guys ?
any help ?
by micky1500
02 Oct 2020 21:58
Forum: Discussions in English
Topic: Bogus left-over dummy device
Replies: 8
Views: 393

Re: Bogus left-over dummy device

Have a look at piet66's tool.
It has options to clean-up rogue data.

https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f ... nfo#p83597
by micky1500
02 Oct 2020 21:39
Forum: RaZberry
Topic: "No new devices found" when adding Alexa Skill
Replies: 2
Views: 192

Re: "No new devices found" when adding Alexa Skill

I think you are not finding the Alexa configuration page, it's hidden !
I just answered something similar, https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f ... 624#p88624
by micky1500
02 Oct 2020 21:33
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: Alexa Einstellungen in Z-way 3.0.4 nicht mehr vorhanden
Replies: 12
Views: 7706

Re: Alexa Einstellungen in Z-way 3.0.4 nicht mehr vorhanden

Ja, es wurde definitiv seit 3.0.4 geändert Schauen Sie sich das angehängte Bild von vor einiger Zeit an. Sie müssen zu dieser Seite gehen und alle Elemente hinzufügen, die Alexa steuern soll. https://ibb.co/cFSN2M7 Gehe zum Sprachassistenten, von dort aus wirst du herausfinden, was benötigt wird. Ic...
by micky1500
20 Sep 2020 18:41
Forum: Discussions in English
Topic: Device menu is missing the full description
Replies: 3
Views: 223

Device menu is missing the full description

Hi, I seem to have lost a fix that was applied 2 years ago. Since v3.1.0 maybe earlier, still same in v3.1.1 In any App that needs to select a device in a pulldown menu, the room is not shown anymore. it used to show [Lounge]Light, now it shows just 'Light' So I get a list of Lights that could be an...
by micky1500
01 Sep 2020 19:55
Forum: RaZberry
Topic: Update to 3.0.10 not activated
Replies: 5
Views: 481

Re: Update to 3.0.10 not activated

Upgraded via ssh and it shows it as being 3.1.0 now.

wget https://storage.z-wave.me/z-way-server/ ... _armhf.deb
sudo dpkg -i z-way-3.1.0_armhf.deb

btw .syscommands still doesn't keep my settings during upgrade.
by micky1500
17 Aug 2020 11:56
Forum: Discussions in English
Topic: unwanted script
Replies: 6
Views: 543

Re: unwanted script

There are old Apps and new Rules!
For "if-then" you might find you have both running. (delete the one that you don't want)
check:-
Apps - if-then
Automation(Cog) - Rules
by micky1500
13 Aug 2020 16:16
Forum: Discussions in English
Topic: https://alexa.zwave.eu not working
Replies: 4
Views: 326

Re: https://alexa.zwave.eu not working

+1
Same issue here, since 12 hours ago
Said I needed to re-enable the app on Amazon.
It disabled ok, now cant re-enable it.
Same error alexa.zwave.eu unreachable.
by micky1500
27 Jul 2020 04:21
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa not working, again...
Replies: 17
Views: 1218

Re: Alexa not working, again...

Their Load balancer will connect you to the best server. In the last month they added another server, making it 5+ servers for us to connect to. So Multiple servers are to share the load of users worldwide. zwave.me remote access is still working, so the servers are up. But the Alexa service on the ...
by micky1500
26 Jul 2020 22:48
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa not working, again...
Replies: 17
Views: 1218

Re: Alexa not working, again...

I have tried all their servers.
78.46.43.211 is normally the best for me in UK.
Poltos says that status website is not theirs and unofficial. there are more servers now that don't show on that site.
Other Amazon features are still working.

Does anyone know why its failing ?