Search found 31 matches

by Helleman
23 Sep 2020 18:42
Forum: RaZberry
Topic: Unable to update to v3.1.1
Replies: 5
Views: 113

Re: Unable to update to v3.1.1

Are you trying to connect RPi to your home Wi-Fi access point? razberry.img configured to creates a wi-fi access point itself and cannot connect to another wi-fi access point. Only with original Raspberry Pi OS you can connect to your home Wi-Fi access point. 1) Install latest Raspberry Pi OS (32-b...
by Helleman
20 Sep 2020 22:02
Forum: RaZberry
Topic: Unable to update to v3.1.1
Replies: 5
Views: 113

Re: Unable to update to v3.1.1

Tried to do a fresh install on a new sdcard using the https://razberry.z-wave.me/z-way-server/razberry.img.zip, but that one wont even let me connect to the internet using wifi. It can see all Wifi:s in my house, but it cannot connect, it says it cannot communicate with “ wpa_supplicant”... Getting ...
by Helleman
20 Sep 2020 12:27
Forum: RaZberry
Topic: Unable to update to v3.1.1
Replies: 5
Views: 113

Re: Unable to update to v3.1.1

Use the command line way: https://z-wave.me/z-way/download-z-way/ It will certainly show you the error message I did the update according to the instructions under “Upgrade from older versions” and then wget -q -O - https://storage.z-wave.me/RaspbianInstall | sudo bash, and now I cannot connect to ...
by Helleman
20 Sep 2020 01:13
Forum: RaZberry
Topic: All switches fails to report status
Replies: 0
Views: 34

All switches fails to report status

For the last months all my switches fails to report back their status correctly almost every time. Before, only my Qubino flush and mini dimmers failed to report their status, but now all fail. They don't seem to fail when I switch them on or off with the buttons in the graphical z.wave.me interface...
by Helleman
20 Sep 2020 01:06
Forum: RaZberry
Topic: Unable to update to v3.1.1
Replies: 5
Views: 113

Unable to update to v3.1.1

I have version 3.0.6 and cannot update to version 3.1.1.
It starts updating, but after about 30 seconds it says ”Update successful”, but it still says v3.0.6. I can press the update button again directly and the same procedure occurs.
It was the exact same thing with update to version 3.1.0...
by Helleman
07 Jul 2020 01:01
Forum: Discussions in English
Topic: Repeat app
Replies: 7
Views: 470

Re: Repeat app

PoltoS wrote:
07 Jul 2020 00:45
When some switch is not urned on (or off), it is worth to analyse the log and see what was wrong in Z-Way. May be a routing issue and in that case you should heal routes.
Yeah, I need to get to know the log files and understand what they say.
by Helleman
07 Jul 2020 00:59
Forum: Discussions in English
Topic: Repeat app
Replies: 7
Views: 470

Re: Repeat app

not questioning the sanity of your plans, but it seems that you could use the delayed scene action for that and retrigger the same actions. But you would have to include a marker (e.g. dummy binary switch) that you set on the first trigger and conditionally execute the second. Can be done but inves...
by Helleman
06 Jul 2020 01:08
Forum: Discussions in English
Topic: Using dimmers in scenes
Replies: 2
Views: 262

Re: Using dimmers in scenes

Please show the log and your config.json. Would be nice to send them to us by mail. We will fix it. I would love to, but unfortunately I am quite unskilled in Linux so I don’t really know how to do that. I found on your website instructions how to create the log file, but I have no idea how to get ...
by Helleman
04 Jul 2020 01:05
Forum: Discussions in English
Topic: Using dimmers in scenes
Replies: 2
Views: 262

Using dimmers in scenes

I am trying to use a dimmer (Qubino mini dimmer) in a light scene. When the scene is activated, every switch in the scene is activated except the dimmer. It doesn’t matter what value I set for the dimmer. Why is that? What am I doing wrong? It doesn’t seem possible to do wrong since it is just to ch...
by Helleman
04 Jul 2020 00:54
Forum: Discussions in English
Topic: Set parameters for Qubino mini dimmer
Replies: 2
Views: 277

Re: Set parameters for Qubino mini dimmer

Please go in Expert UI -> Configuration -> Select your device -> Configuration tab Thanks! I found it. Also, I solved the problem I had controling the Dimmable leds using the Qubino mini dimmer. It turned out that my electrician connected it wrong and that I needed a led driver supporting trailing ...