Search found 18 matches

by deg026
15 Apr 2017 15:11
Forum: RaZberry
Topic: z-Way Server stops working
Replies: 44
Views: 27380

Re: z-Way Server stops working

find a reason why my zway automation DIED!!! it was in this file: notifications-f37bd2f66651e7d46f6d38440f2bc5dd.json 102679K size 102 MB seems to big to load by zway server and it is crashing i just cleanup this file, put inside file this test: [] just two symbols, and restart my raspberry! AND aft...
by deg026
15 Apr 2017 12:54
Forum: RaZberry
Topic: z-Way Server stops working
Replies: 44
Views: 27380

Re: z-Way Server stops working

my zway stop working after 2 months perfect uptime, without any problem and from 2 days ago it stop, when i try run it manually it become 100% CPU eating and my RPi 3 become dead what can i do? what test shell i run to check what is happening? today i have tried to update it to last version of zway ...
by deg026
21 Feb 2017 18:05
Forum: Discussions in English
Topic: help please with Code Device
Replies: 1
Views: 1176

help please with Code Device

can somebody help me i need to create virtual device that will be triggered 'on' when value from one of mine TEMPERATURE SENSOR < X i was thinking to use for this solution Code Device module i have created binarySwitch type, but i dont understand how i can access to TEMPERATURE SENSOR value can some...
by deg026
29 Jan 2017 09:58
Forum: Z-Uno
Topic: [2.0.7] DS18B20 lib Error
Replies: 8
Views: 4403

Re: [2.0.7] DS18B20 lib Error

i think i found another small bug about negative temp values in your examples sketch "Multiple DS18B20 temperature sensors" for store temperature it use WORD type o variable word temperature[N_SENSOR]; // Here we store temperatures but as i know it is unsigned , right? so i think it must be int, lik...
by deg026
28 Jan 2017 21:36
Forum: Discussions in English
Topic: Upgraded UZB to 5.16 accidentally
Replies: 14
Views: 5911

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

PoltoS wrote:Try to hold service button and re-plug USB
i have tryed, this helps too
thank you
by deg026
28 Jan 2017 21:32
Forum: Z-Uno
Topic: [2.0.7] DS18B20 lib Error
Replies: 8
Views: 4403

Re: [2.0.7] DS18B20 lib Error

confirm the same bug with negative values of temperature sensor is still exist in current setup
now will try to solve it with ZUNO_DS18B20 lib fix!

i think you must update distributive, somebody can not be so good in search and didn't find this thread
Tnx!
by deg026
28 Jan 2017 20:35
Forum: Discussions in English
Topic: Upgraded UZB to 5.16 accidentally
Replies: 14
Views: 5911

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

ok, problem solved, but was not so easy.... just by luck i think to try setup battery power then do "rescue mode" and connect to USB only then it become working and detext as UZB else if i connect to usb and out "rescue mode" - windows do not retry to understand device (i have Win 7) and if try to r...
by deg026
27 Jan 2017 14:06
Forum: Discussions in English
Topic: Upgraded UZB to 5.16 accidentally
Replies: 14
Views: 5911

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

i have also second z-uno device, that is still working
but it is flushing leds different when connect to USB PC
working one flush green+white
not worked flushing only green on connected to USB PC
by deg026
27 Jan 2017 14:02
Forum: Discussions in English
Topic: Upgraded UZB to 5.16 accidentally
Replies: 14
Views: 5911

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

doesnt help i try rescue mode: hold service, then reset, 3 second, release reset, release service red led begin light permanently in system device still detect as "Unknown device" try to reconnect usb, z-uno again start flushing green led but in system device detect only as "Unknown device" and don'...
by deg026
27 Jan 2017 13:30
Forum: Discussions in English
Topic: Upgraded UZB to 5.16 accidentally
Replies: 14
Views: 5911

Re: Upgraded UZB to 5.16 accidentally

have similar problem, but with Z-Uno - it became brick! i didnt do nothing actually, last my manipulations was: 1. inject new script for multi-termometer sensors 2. turn off from USB 3. integrate it to Z-Wave network 4. and now when i want to modify little bit script, try to connect to PC, and "Unkn...