Search found 22 matches

by DerLexus
31 Jan 2019 12:09
Forum: Z-Uno
Topic: Validation check for config parameters
Replies: 2
Views: 453

Re: Validation check for config parameters

I suggest to always validate the paramters read using zunoLoadCfgParam and use a fallback. The fallback could be to overwrite the values with a correct default. And it should be no problem to overwrite using zunoSaveCfgParam in your handler! But i'm on your side, it would be better if, for example, ...
by DerLexus
31 Jan 2019 11:50
Forum: Z-Uno
Topic: Battery Values
Replies: 1
Views: 355

Battery Values

Hi! i use a CR123a battery to power an Z-Uno with Z_UNO_SLEEPINGMODE of SLEEPING. The battery value that is reported by the Z-Uno seems to be way to low. I changed the battery to a totaly new one and the reported value is 68%. The battery voltage is 2.98v (measured with a voltmeter). I would expect ...
by DerLexus
02 Nov 2018 13:29
Forum: Z-Uno
Topic: Change Logging Settings with 2.1.4
Replies: 1
Views: 802

Change Logging Settings with 2.1.4

Hi, i enabled logging to UART0 and get some SFxx Information. But now I want to disable the Logging, but I cannot, the logging is there even after new upload of a sketch. I tried to burn the bootloader again, but the only thing I get is a message that the boot loader is already the installed require...
by DerLexus
29 Oct 2018 11:54
Forum: Z-Uno
Topic: Wakeup not working at all
Replies: 14
Views: 2939

Re: Wakeup not working at all

I can confirm this and have the same problem with a sketch using ZUNO_SLEEPING_MODE_SLEEPING and zunoSendDeviceToSleep(). I set the wakeup to 4min... the z-uno wakes and is sending its reports. But it does not receive any waiting configuration messages from the controller. I guess it does not send a...
by DerLexus
28 Oct 2018 00:20
Forum: Z-Uno
Topic: Battery Power and UART0
Replies: 3
Views: 734

Re: Battery Power and UART0

Thanks for your reply.

You mean i should try a power only usb cable? But if i use usb everything is fine... problem starts if i use a battery and no usb at all.
by DerLexus
27 Oct 2018 22:00
Forum: Z-Uno
Topic: Battery Power and UART0
Replies: 3
Views: 734

Battery Power and UART0

Hi,

If i power using a 3,3v battery the Serial0 prints only garbadge. If i using USB Power the same Sketch works perfectly and i see the UART0 output. Do this have todo with the 3.3v power?

Bye
Nino
by DerLexus
15 Mar 2018 11:18
Forum: Z-Uno
Topic: Remove original-antenna with ufl connector soldered?
Replies: 1
Views: 714

Remove original-antenna with ufl connector soldered?

Hello,

just a short question. Do i always need to remove the original antenna if i solder a ufl connector and leave it unconnected or can i use the original antenna anyway?

Thx and Bye
by DerLexus
12 Dec 2017 17:56
Forum: Z-Uno
Topic: Multilevel Sensor: Channel #0 not updated to value of channel #1
Replies: 4
Views: 2039

Re: Multilevel Sensor: Channel #0 not updated to value of channel #1

Thanks for your reply! Do you mean i should use ZUNO_SETUP_ASSOCIATIONS macro?
by DerLexus
10 Dec 2017 19:30
Forum: Z-Uno
Topic: Config Parameters are note set/received
Replies: 8
Views: 3325

Re: Config Parameters are note set/received

Does someone have a working example of user channels?